Kunderna berättar

Här kan du läsa om olika sjukdomar som jag behandlat och där jag fått brev från mina klienter från den tid när de gått hos mig och blivit behandlade. I förteckningen så ser du vilken typ av sjukdom klienten har haft och i brevet kan du läsa om klientens upplevelse av behandlingen.

Under årens lopp så har jag gett många behandlingar som både varit på ett själsliga och fysiska plan. I vissa fall tar behandlingarna lång tid eftersom det är själsliga sår som ska läka. Andra behandlingar som kanske är fysiska blir bra på några gånger. Så när någon frågar hur många gånger de måste gå för att de ska må bra igen så kan jag inte svara på det eftersom det är så individuellt.

Jag skulle önska att jag kunde säga hokus pokus och så försvann det onda eller individen kunde släppa på sina inre själsliga smärtor. Men så enkelt är det inte. Kommer så väl ihåg en klient som efter första gången var irriterad, på mig kändes det som fast det var det ju inte, eftersom hon inte såg något i Trädgården. ”Det här fungerar inte, jag ser ju ingenting”, sa hon. Jag sa att det inte är så lätt första gången. Hon fortsatte ändå så något kanske hon hade känt i alla fall efter behandlingarna. När sessionen var slut efter tredje behandlingen såg jag att hon såg glad ut och den här gången hade det gått så bra inne i ”Trädgården”. Hon ”såg” nu tunnor och stenar utan problem. Det var bra att hon hade tålamod. Ibland får jag dem som kommer en gång och inte återkommer eftersom de inte tycker att de ”ser” något. Det är helt ok, men skulle de kanske haft lite mer tålamod skulle kanske även de så småningom ”se” inne i sin ”Trädgård” och på så sätt kunna bearbeta jobbiga saker de varit med om.

De brev som jag fått är fantastiskt fint skrivna och jag tackar ödmjukt för dem.

Breven som kunderna gett mig kan du läsa om här nedan.