Djurbehandlingar

Jag har gått en kurs i djurkommunikation, vilket var mycket fascinerande. Från första hunden och sedan efterföljande djur visade mig på saker, händelser… som de ville berätta om. Bilderna bara kom när jag ”pratade” med djuret. Det visade sig att mycket som jag berättade för ”matte” stämde bra med det som hon redan visste om sitt djur.

Denna djurkommunikation tänker jag nu använda mig av när jag ska heala djur, på distans. Healingen och kommunikationen tar mellan ½-1 timme beroende på vad djuret har för problem och hur lätt eller svårt det är att nå fram till ditt djur.

Jag är inte veterinär, utan behandlingen som jag utför gör är att det sätter igång en läkning i djurets kropp. Det kan behövas flera behandlingar för att ditt djur ska må bättre.


Pris: 300 kr (½ – 1 timme.)


Healing för djur på distans – Så här går det till:

• Du skickar på mail ditt namn, telefonnummer, namn och problem med ditt djur (se nedan) samt ålder på ditt djur och din tillåtelse att jag får ”prata” med djuret. Skicka även med en bild på ditt djur.

• När du skickar ett mail skriv som ämne: Distanshealing djur + namnet på djuret

• Skriv ett kort mail eller brev och berätta anledningen till varför du vill att ditt djur ska få distans healing.

• Jag ringer upp och bokar en tid med dig, när jag vill att ditt djur ska vara i lugn och ro och inte vara ute och springa i skog och mark, jaga…

• Innan datumet för sessionen ska inbetalningen vara gjord till bankgiro 787-0165 utställt till JB Utveckling.

• Du väntar i 2 till 3 dagar innan du tar kontakt igen för att berätta reaktionen på ditt djur. Bäst att nå mig är på mail.

Du är hjärtligt välkommen att höra av dig på jb.utveckling@telia.com!

Varma hälsningar,
Jeanette Byström Grein