Ljusets dag!

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

I morgon den 22 april kl. 21 är det dags igen för ljusets dag.

Vi behöver bli många som sprider ljus och kärlek till jorden för att skingra mörkret som nu är på jorden.

Du kanske undrar om det du skickar i form av kärleksfulla tankar går fram? Då kan jag säga så här: i dag skickade jag heling på distans till olika personer och de fick som vanligt olika känningar av det i sina kroppar. En kvinna fick som energivågor som gick i hennes kropp. Jag har själv fått healing på distans och jag har känt av samma sak med energivågorna plus att jag känt annat i kroppen också. Det jag vill säga med detta är att om jag skickar från mig till någon som som bor kanske 1-30 mil bort från där jag bor och de kan känna i sina kroppar att det händer saker, då går även våra kärleksfulla tankar fram till jorden som vi skickar.

Så tveka inte utan tänd ett ljus sätt dig vid 21 och skicka kärleksfulla tankar och tankar om fred på vår jord. Du kan använda dig av meditationen här nedan för att skicka ljus och kärlek till jorden.

Vi kan skicka pengar, kläder… Men detta att skicka ljus och kärlek i form av dina energier är också ett sätt att hjälpa.

Utöver meditationen här nedan så brukar jag se hur alla människor på jorden håller i varandras händer och hur det strålar från dem alla.

Sprid gärna denna information vidare.

Med ljus och värme

Jeanette

En meditation som du kan använda dig av om du vill:

Ljusstrålen till ditt hjärta

Föreställ dig att du går på en stig i skogen. Skogen är öppen och solen lyser upp stigen där du går. Stigen du går på är uppe på ett berg. När du tittar ner så ser du en stilla sjö som ligger så vackert omgiven av en vacker natur med ängar, blommor, träd och berg. Se på det azur blå vattnet som reflekterar de snöklädda berg som omger den. Känn den harmoniska energi som omger detta vackra landskap. Hör hur fåglarna sjunger.

Lite längre fram på stigen så ser du hur landskapet öppnar sig och du kommer fram till en utsiktsplats där det finns en bänk som du kan sätta dig på. Du går fram till bänken och sätter dig och beundrar det vackra landskapet. 

Du ser hur solens strålar reflekteras i sjön. Det är den uppåtgående solen bakom bergen som lyser upp hela landskapet så vackert. Föreställ dig nu hur en av ljusstrålarna som kommer direkt ifrån solens mitt träffar vattnet. Se ljusstrålen, se hur starkt den lyser, se hur den lyser upp allting runt omkring dig. Upplev den styrka som denna starka energi av solljus som lyser upp hela landskapet och dig som sitter på bänken. Du känner nu värmen från solstrålen och en kärleksfull energi som strålar mot dig.

Denna ljusstråle kommer direkt från solens mitt. Tänk dig nu att denna ljusstråle går in i ditt hjärta. Känn energin i ditt hjärta. Känn efter vad som händer i kroppen när ljusstrålen träffar ditt hjärta. Tänk dig att du stärker upp styrkan från strålen så att den intensifieras mer och mer i ditt hjärta. Se hur hela du börjar stråla av ljus. Försök att hålla koncentrationen på strålen och det ljus som nu omsluter dig fullständigt. Känn in energin.

Du ska nu skicka ljus och kärlek till jorden. Du kan göra det på många olika sätt som till exempel att skicka blommor, ljus, hjärtan, ljus i form av regnbågens färger, fredsduvor som flyger runt jorden… Mot slutet av meditationen så ser du hur jordens befolkning omfamnar varandra och tar varandras händer. Du ser hur jorden lyser upp och där befolkningen önskar FRED PÅ VÅR JORD.

Jag brukar även se hur alla människor på jorden håller i varandras händer och hur det strålar från dem alla.

Jag önskar dig allt gott!

Med ljus och värme

Jeanette