Röster från andra sidan

En spännande och lättläst roman med andliga förtecken.

I romanen Röster från andra sidan lär sig Veronika av sin farmor Ängla att känna in energier och att förstå de signaler som bland annat kroppen ger henne. Ängla är medial och har tagit på sig att hjälpa Veronika att utvecklas till ett medium.

Förutom att Veronika är med om en olycka som gör att hon får kontakt med andra sidan, så träffar hon två personer som hon gärna vill lära känna mera. Hon får även vara med om att lösa ett mordfall som legat i träda i många år. Att hennes medialitet skulle utvecklas på det sätt som den gör hade hon inte i sin vildaste fantasi kunnat drömma om.

Information

Format: 140 x 210 mm
Omfång: 384 sidor (470 g)
Pris: 150 kr inkl. moms, exkl. frakt.

Köpställen

ICA Nära Sidsjö, Sundsvall.
Vängåvans Bokhandel, Sundsvall.
Vattumannens Bokhandel, Stockholm.
 
ONLINE:
AdLibris
Bokus


Här kan du läsa några kommentarer om boken:

Tack Jeanette för Röster från andra sidan !
Det är en så trösterik, lärorik och intressant bok om livet på andra sidan där ljus och kärlek råder. Men framför allt är det en bok, om man vågar ta till sig budskapet, om att leva i ärlighet och möta livet med öppna sinnen. Det är en bok som förklarar döden som en födelse till ett fortsatt nytt liv och att vi inte ska behöva vara rädda för döden och att döden inte är slutet utan att vi lever vidare och finns runt våra nära och kära som är kvar här på jorden. Sorgen bär vi med oss men det finns också glädje i sorgen. Jeanette beskriver meningen med vårt liv här på jorden. Hon berättar så levande och oerhört spännande om hur möten med olika människor har en betydelse och mening för oss.
Röster från andra sidan är en bok om tröst i sorg, förlåtelse och att våga möta de kriser vi får och se dessa som en utveckling. Kärlekens styrka och kraft genomsyrar boken som är lättläst.

Hej Jeanette!
Här kommer en kommentar till din bok ’Röster från andra sidan’: Du beskrev miljön och händelserna på ett fantastiskt bra sätt i din bok och man lockas verkligen in i berättelserna och händelserna som sker i boken. När jag väl hade läst några kapitel kunde jag inte lägga ner boken utan jag ville få reda på mer om huvudpersonerna och vad som skulle hända. Jag har aldrig skrattat så mycket när jag har läst en bok samtidigt som jag grinade och hade svårt att läsa klart kapitel för de berörde en så extremt mycket. Du beskriver den andliga värden så himla fint och på ett så bra sätt. Jag kommer varmt rekommendera alla jag känner att läsa denna bok.

Hej Jeanette!
Vill bara säga till dig att jag tycker mycket om boken som du har skrivit, ”Röster från andra sidan”. Den har jag läst med ett leende på läpparna, blir glad och den ger mig en förtröstan… Boken förmedlar så mycket kärlek, som verkligen har berört mig! TACK!

Hej Jeanette!
Vilken underbar bok du skrivit. Den berörde mig mycket, så talande, rörande och Spännande! Det blev en hel del tårar men också en känsla av glädje o hopp!
Det jag tar med mig är att lyssna mer på mitt inre o stanna upp o lyssna o ta in, och att kunna förlåta för att må bra och gå vidare i livet!
Du är fantastisk duktig författare o fin person! Så glad o tacksam att jag fått läsa boken/kram

God morgon Jeanette! Nu har jag läst ut boken. Jag läser mycket. En del böcker kommer jag ihåg. Den här blir en så´n! Tårarna rann på slutet. Kram.

I boken ”Röster från andra sidan” får vi följa med på en känslosam resa av både sorg och glädje. Den väcker många tankar kring liv, död och meningen med livet som gjorde mig nyfikenhet att vilja läsa mer och veta mer.

Hej Jeanette! Boken ”Röster från andra sidan” är en enormt läsvärd bok, öppnade sinnena för något som jag inte vet så mycket om, både spänning glädje o sorg, lite snurrig blev jag från början av boken innan jag kom in i den, nu saknar jag att jag har läst klart och väntar med spänning på en ny bok. Massor med kramar!

En fin bok där man får en insikt i hur vi/våra själar fungerar. Kan man skriva så? Ja om man tror på Jeanettes budskap med boken som jag gör då kan man det. Jag fick redan efter första sidorna känslorna att precis som jag vetat i många år, det finns ett liv efter döden och det blir bra. Boken tror jag kan skapa trygghet i livet för många. En insikt i känslor, energier runt omkring oss, som vi många gånger känner av men kanske inte förstår varför och vad det är. Kanske inte svaret på alla frågor runt detta ämne, men en inblick i alla fall. Tack Jeanette!

Julklappstips / julläsning! Jag kunde inte lägga ifrån mig boken.

Inspirerande och tydlig i budskap. Så talande, innerligt inspirerande bok.

Andra boken jag läser av Jeanette Byström Grein… hon är en fantastisk person och även hennes böcker.

Spännande, härlig, underbar och rörande.

Den är spännande, blir uppslukad av ämnet och hur det beskrivs vad som sker.

Den är jättebra.