Distansbehandlingar

Vad innebär det att skicka healing på distans? Hur det egentligen fungerar vet jag inte, men det är som att sända energi genom etern som når fram till personen som önskar få healingen. Det jag vet är att distanshealing fungerar.

Jag är en kanal som tar emot kärleksfulla energier och sänder iväg energin i form av healing, som sätter igång en läkning i kroppen. När jag skickar iväg denna energi så känner vederbörande hur det kan pirra, gå som energi i ben, armar… , det kan vara en form av ”sockerdricka” känsla, många känner värme i kroppen… Du behöver inte göra någonting utan du kan bara vara och försöka känna in i kroppen vad som sker. Läs reaktioner och brev här nedanför från klienter som fått distansbehandlingar.

Boka distanshealing:

– Skriv några rader till jb.utveckling@telia.com och tala om varför du vill få healing.
– Skriv de tider och dagar som passar dig bäst.
Bekräftelse och betalning: När jag bekräftat dag och tid så swishar du 300 kr till 123 282 60 30 (JB Utveckling).
Förberedelse: Du lägger dig och väntar i fem till tio minuter innan avsatt tid.
Återkoppling: Efter behandlingen får du gärna skriva några rader om hur du upplevde behandlingen.

Läs mer om healing här:

Jag utför följande behandlingar på distans:

Trädgården inom dig
Helande energi
Djurbehandlingar


Reaktioner på distanshealing:

En kvinna med mycket besvär i bihålorna sa:
Dagen efter så mådde hon bättre. Det kändes bättre i näsan och i bihålorna, hon har inte hostat lika mycket som tidigare och hon har inte heller snutit sig lika ofta som hon gjort tidigare. Hon kände även en smärta i ena ögat, vilket jag tolkar som en läkning satte igång. Tidigare gjorde det ont i ansiktet pga av bihålorna som om hon skulle tappa tänderna, efter behandlingen känns det inte så längre. Dag två fokuserade jag mer på höger knä: Benet kändes förstockat sa hon och hon har haft problem i ena knät till och från. Hon kände en smärta när jag healade. Benet kändes därefter lättare.

En medelålders kvinna sa:
Kände av healingen mer än jag brukar den här gången. Kände energierna i händerna och fötterna först, precis lika som när jag sänder själv, sen kom det färger i min inre syn, gult och mörklila som rörde sig som i ett norrsken, kände värme i axlar och nacke, sen slumrade jag till och vaknade och kände ett pulserande i hela kroppen. Kände som att hjärtchakrat vidgade sig. Slumrade till i slutet igen, det var väldigt avslappnande och lugnande nu efteråt känns det så himla gott i kroppen, det är en speciell känsla jag får efteråt varje gång, kan inte riktigt sätta ord på det men det är en mjuk, väldigt harmonisk och skön känsla och den känns i mig och runt om mig, hur man nu ska förklara att man känner en känsla runt om sig men kan inte förklara bättre, jag tror att det är i min aura jag känner, det känns lätt, rent, mjukt och skönt. Ska tilläggas att sen jag fick healing av dig sist, när jag hade ont i nacken, så har jag varit bra i nacken.

En äldre man som har problem i ryggen sa:
Det brände till i ryggen.

En ung man som bland annat hade problem med käkarna:
Under healingen igår kände jag en pulserande, mjuk och värmande känsla på käkarna. Det kändes som jag var lite mindre stel när jag vaknade i morse.

En kvinna med mycket smärta i kroppen sa:
Jag kände pirrningar i händerna, fötterna och vaderna.

En ung man som har problem med magen sa:
Jag kände pirrningar i mina händer, så jag lade dem på magen.


Här följer ett brev från en klient som fått distanshealing:

Hej Jeanette!

Jag vill berätta om min erfarenhet av distanshealing med dig som jag nu har gjort vid 2 tillfällen.

Det var behandlingsmetoden trädgården i mig som vi gjorde på distans.
Vi hade träffats några gånger innan och gjort behandlingen hos dig. Det gjorde att jag hade redan en kontakt med dig, visste hur du såg ut och hur behandlingen gick till. För mig var det bra för att även distansbehandlingen skulle fungera eftersom det också är en process med visualisering i det inre. Nu när vi bestämde en tid för behandlingen låg jag för mig själv i en säng. Jag hade headset/hörlurar till mobilen och jag lyssnade på avslappningen som jag har sparat från din CD, med egentligen samma avslappning som du använder. Sedan ringde jag dig och du kunde prata via mobilen med mig. Jag fick arrangera så att mikrofonen låg nära min mun så jag kunde slappna av och ligga stilla och blunda utan att behöva använda mina händer. Det gick bra att gå in i trädgården och jobba på det sätt vi gjort förut och jag upplevde det positivt att jag kunde behålla kontakten och göra behandlingen med dig även om avståndet var stort.

En annan upplevelse var healing på distans. När jag var fruktansvärt nere och allt kändes tungt. Efter kontakt med dig kunde jag då gå undan en stund. Sätta mig bekvämt, blunda, och känna en värme och lugn i kroppen när du skickade healing. Nästan så att jag var borta i 10 minuter, men återvände med mer kraft.

Jag är så tacksam för att de här möjligheterna funnits och finns. Att du har sett mitt behov och att det har gått att lösa även med stora avstånd.

Varmt innerligt tack!
Önskar jag kunde ge dig alla vackra blommor som nu finns i min trädgård.

Eva