Reconnective healing

Jag har gått en kurs för Dr. Eric Pearl när han var i Sverige 2010. Han har skrivit en bok som heter ”Väck din inre healer”. Läkarna står förbluffade inför de resultat som han åstadkommer med sin healing.

När en terapeut ger reconnective healing så arbetar terapeuten med nya energifrekvenser, enligt Dr. Eric Pearl, och då kopplar man upp kroppen och själen till en ny frekvens som sätter igång läkningen i kroppen.

Jag har gett behandlingar med denna metod samtidigt som jag vävt in en annan form av healing för att sätta igång en läkning. Det har gett väldigt bra resultat. Nedan följer några exempel.

Vår son är hockeymålvakt och han hade för inte så länge sedan fått en puck på målvaktsmasken i munhöjd. När han rörde på tänderna, dagen efter, så gjorde det ont i dem. Jag healade på munnen och efter en kvart så var det onda borta. Jag har behandlat en person som haft väldigt ont i rygg och höfter. Efter första behandlingen så kändes det bättre tills nästa dag. Efter den andra behandlingen så var det bra tills veckan därpå och då hade klienten bara lite ont i ena benet. När klienten lämnade mig den gången så var det bra även i benet.

En kvinna hade väldiga besvär med sina armbågar. Hon hade haft ont i dem i nästan ett år. Efter några korta stunder av behandling, några gånger, försvann smärtan. Innan behandlingarna kunde hon inte bära matkassarna från affären, eftersom hon hade en ständig värk i armarna.


Pris: 700 kr (1 timme inkl. 15 minuter terapisamtal)