Böcker

Jag har nu skrivit tre böcker. Den första boken, ”Brev till Nathalie”, handlar om vår dotter som dog, endast fyra veckor gammal.

Den andra boken som jag skrivit handlar om min egen behandlingsmetod ”Trädgården inom dig”. Där beskriver jag till viss del hur jag går till väga, där finns fallbeskrivningar och brev från klienter.

Min tredje bok ”Du är värdefull” handlar om det värdefulla arbete som personalen gör i vården. Det är en form av lärobok som kan läsas av dem som arbetar i vården men även av gemene man. Jag vill med denna bok ”lyfta” dem som arbetar i vården för det fantastiska arbete de gör dagligen för någon som behöver deras hjälp.

Den fjärde boken ”Röster från andra sidan” handlar om Veronika som är med om en olycka som gör att hon får kontakt med andra sidan vilket också sätter fart på hennes mediallitet. Hon får hjälp av sin farmor att utveckla den. Veronika får kontakt med personer som hon får en mycket speciell kontakt med, på olika plan.
Veronika är även med om att lösa ett fall som legat i träda i många år. Man fick fram bevis tack vare Veronika och hon i sin tur fick hjälp på ett oväntat sätt.

BESTÄLLNING
För att beställa böckerna klicka här.