Brev till Nathalie

I Brev till Nathalie skriver Jeanette naket och öppet om hur det är att mista sitt barn. Nathalie dog endast fyra veckor gammal.

Boken "Brev till Nathalie"»Som ett led i bearbetningen skrev Jeanette brev till sin dotter, där hon tog upp sina känslor, funderingar och frågetecken. Dessa brev samt tiden efter och råd om bearbetning tas upp i boken.

Trots den tragiska händelsen att mista sitt barn kan man följa författarens positiva och ljusa livssyn i boken. När man läser boken, förstår man vilken enorm sorg och smärta det innebär att mista sitt barn.«


Information

Format: 130 x 190 mm
Omfång: 64 sidor (93 g)
Pris: 100 kr inkl. moms exkl. frakt


Läs här en kommentar om boken från en mamma:

En bok som väcker många känslor och tankar om livet. Brev till Nathalie är lättläst och skriven på ett mycket fint sätt. Författaren har beskrivit känslor och svårigheter om hur det är att förlora ett barn, boken får mig att fundera över livet. Alla känslor och tankar som utspelas i samband med Natalies död. Berättar hur familjen går vidare och hur de bearbetar sorgen. Boken kan läsas av alla, men framför allt familjer/personer som förlorat anhöriga eller närstående.

En bra bok som BVC/MVC kan rekommendera. (Betyg: 4)
/Mamma i Värmland