Distanshealing till en grupp

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

På lördag den 22/4 tänker jag skicka healing till dem som vill vara med. Då skickar jag en grupp healing på distans kl 1000-1030. Anmäl dig till mig på fb, sms eller på min mail. Swischa 20-100 kr eller sätta in det på mitt konto 787-0165.

När jag skickar till en grupp så vet jag inte vilka problem varje person har. Så jag skickar lika till alla i gruppen oberoende vilka problem de har och det spelar ingen roll var de bor någonstans, om det är långt borta eller nära.

Jag har skickat healing på distans en längre tid och jag kan inte annat än förundras över det som händer med dem som jag skickar till. Efter varje sessionen så brukar en del skriva och berätta vad de har upplevt. Det som är så fascinerande är att de flesta känner att healingen går till ställen där de har haft ont eller där de har problem i kroppen.

Här nedan kan du läsa om några tidigare kommentarer från dem som fått healing på distans:

En ung man har problem med ryggen och det han kände var följande. Han kände pirrningar och värme i händerna. Han kände att det pulserade uppifrån nacken och ner till låren. Det ryckte till i handleden.

En ung kvinna som hade slagit armbågen någon vecka innan kände en smärta på det stället. Hon kände att vänster hand blev varm och den vred sig från handleden och inåt handen, den ryckte till några gånger. Vänster hand blev varm och hon fick ett tryck i tummen. På höger sida ovanför bröstet så kände hon ett hårt tryck där hon brukar ha ont.

En äldre kvinna kände följande: ’jag kände mig så omhändertagen, som inlindad i en gosig varm filt, skriver hon. ’ Jag kände hur healingenergin jobbade i kroppen, mest på de ställen som jag där jag har ont i kroppen. Det kändes som vågor som började vid hjässan och slutade vid tårna, för att sedan börja om. Det var så skönt, skriver hon.

En äldre man kände att det jobbade på knät och låret som han har problem med. Det var en ömmande känsla. Han kände även att det jobbade på vaden på samma ställe.

En kvinna kände först en pirrande känsla i fingrarna som efter en stund följdes av värme. Senare kom det en våg av ett sorts välbefinnande i hela kroppen, en harmoni och en insikt om att jag blir starkare. När det var klart steg jag upp med en ny energi i kroppen.

En kvinna skrev att hon inte kände så mycket men att hon kunde känna något i livmodern. Det kan ibland vara svårt att känna in vad som händer i kroppen.

En annan kvinna skrev att det kändes lugnt, varmt och avslappnande.

En man som jag skickat healing till berättade att han brukar få frossa i kroppen när han kommer på behandling hos mig och när han åker hemåt så kan han känna som om han små fryser i kroppen. Detta inträffade också när han hade fått distanshealing, det kändes likadant om inte värre efter distanshealingen, sa han.

Visst är det intressant att det kan påverka så mycket fastän jag befinner mig långt ifrån personen?

Hoppas att vi ’ses’ på lördag!

Ha det gott och många ljushälsningar!

Jeanette