Ett brev från en kund

Mor och dotter relation

Jag kom i kontakt med Jeanette efter att min tonårsdotter bytte umgänge samt beteende mönster. Min dotter fick en identitetskris med ett själskadebeteende, vilket resulterade i att hon försvann spårlöst i 16 dagar!

Jag som mamma och ensam vårdnadshavare fick ta det beslutet att familjehems placera henne långt ifrån umgänget som hon hade. Långt ifrån skola, familj, vårt hem, vår släkt och vänner. Detta för att hon ska kunna finna sig själv igen. Att bryta detta beteendemönster plus umgänget som inte var bra för henne.

Mycket gråt, ilska, oro och besvikelse fanns i mig samt att det hade skapat avstånd mellan mig och min dotter.

Redan första gången jag kom till Jeanette för behandling så kom jag in i min trädgård. Under resans gång så har Jeanette hjälpt mig att även bearbeta saker som fanns i min ryggsäck.

Människor som finns i min omgivning har sett en förändring hos mig. De tycker att jag ser annorlunda ut. Att jag är glad och harmonisk igen.

Min dotter och jag har funnit varandra igen. Vi har hittat tillbaka till vår mamma-och dotter relation. Min dotter förstår min oro samt rädsla. Hon förstår även varför jag har tagit de beslut som jag har tagit gällande henne och hennes hälsa och utveckling.

Min dotter gav mig en temugg med denna text på: ”Jag känner mig trygg och säker omkring gid”. Efter allt vi upplevt tillsammans vet jag hur mycket du älskar mig. Den värmen är något som jag vill ge till dig. Du är ju den person som betyder mest för mig i mitt liv. En sak är säker och det lovar jag nu: “Du kommer aldrig att lämna mitt hjärta.”

Underbart att få höra.

Idag mår jag bra. Inom mig har jag en strålande ljus trädgård. Jag ser ljust på framtiden. Livet ger mig det jag kan hantera.

Tack Jeanette för att du varit med mig på min resa! Du är en vacker kvinna, förstående och snäll. Skänker kärlek till alla. Du har hjälpt mig att finna andra vägar.

Kram till dig /A

Fick ett ljus där texten Du är en vacker kvinna… stod på.

Tillbaka till Kunderna berättar.