Ett brev från en kund

Distanshealing

Hej Jeanette!

Jag vill berätta om min erfarenhet av distanshealing med dig som jag nu har gjort vid 2 tillfällen.

Det var behandlingsmetoden trädgården i mig som vi gjorde på distans.Vi hade träffats några gånger innan och gjort behandlingen hos dig. Det gjorde att jag hade redan en kontakt med dig, visste hur du såg ut och hur behandlingen gick till. För mig var det bra för att även distansbehandlingen skulle fungera eftersom det också är en process med visualisering i det inre. Nu när vi bestämde en tid för behandlingen låg jag för mig själv i en säng. Jag hade headset/hörlurar till mobilen och jag lyssnade på avslappningen som jag har sparat från din CD, med egentligen samma avslappning som du använder. Sedan ringde jag dig och du kunde prata via mobilen med mig. Jag fick arrangera så att mikrofonen låg nära min mun så jag kunde slappna av och ligga stilla och blunda utan att behöva använda mina händer. Det gick bra att gå in i trädgården och jobba på det sätt vi gjort förut och jag upplevde det positivt att jag kunde behålla kontakten och göra behandlingen med dig även om avståndet var stort.

En annan upplevelse var healing på distans. När jag var fruktansvärt nere och allt kändes tungt. Efter kontakt med dig kunde jag då gå undan en stund. Sätta mig bekvämt, blunda, och känna en värme och lugn i kroppen när du skickade healing. Nästan så att jag var borta i 10 minuter, men återvände med mer kraft.

Jag är så tacksam för att de här möjligheterna funnits och finns. Att du har sett mitt behov och att det har gått att lösa även med stora avstånd.

Varmt innerligt tack!
Önskar jag kunde ge dig alla vackra blommor som nu finns i min trädgård.

Eva

Tillbaka till Kunderna berättar.