Ett brev från en kund

Magproblem

Första gången jag besökte Jeanette (oktober 1999) var jag i uruselt skick. Hade haft ont i halsen en hel månad (augusti) och efter det en influensa som tagit knäcken på mig. Orkade knappt ta mig ur sängen. Låg i stort sett hela dagarna och kände mig jättesjuk. Var till doktorn och tog en massa prover men alla värden var bra.

Jeanette mätte energierna och organens funktioner och det visade sig att enligt de mätningarna var det just ingenting i kroppen som fungerade som det skulle. Det var precis så det kändes: kroppen hade på något sätt lagt av. Efter första behandlingen kände jag mig mest bedövad och trött, men en annan slags trötthet än jag kände innan.

Efter några behandlingar till började jag känna mig mindre trött, och efter de behandlingar jag fick sedan blev det en väsentlig skillnad på hur jag mådde. Energin började komma tillbaka, värken i huvudet efter influensan försvann, halsen slutade värka och magen som inte ville fungera och hade trasslat i många år blev mycket bättre. Blev lugnare inombords och lite glad.

Tillbaka till Kunderna berätta.