Ett brev från en kund

SLE (reumatisk sjukdom)

Ett nytt brev från en fascinerande kvinna. Brevet är från en klient som känner så mycket i sin kropp under själva behandlingarna och som svarar så bra på dem. Läs och förundras över vad som händer i kroppen vid olika former av behandlingar. Brevet är från en kvinna som på kort tid kommit långt i sin personliga och andliga utveckling (som inte har med religion att göra). Vilket gör att hon ständigt utvecklas även om hon skulle vilja att det gick snabbare, men kroppen och psyket behöver även tid för reflektion.

Det är nu snart ett år sedan jag började gå hos Jeanette på behandlingar. Jag mådde då mycket dåligt. Gick på utredning på sjukhuset för SLE (reumatisk sjukdom), hade varit tvungen att gå ned i arbetstid till 50 %, hade mycket svårt att gå, ständig värk i lederna.

Dessutom hade jag psoriasis och kämpade med stora skuldkänslor och sorg efter ett älskat husdjurs hastiga död.

Jag glömmer aldrig min första behandling. Hade svårt att överhuvudtaget ta mig till Jeanette. Efteråt gick jag obehindrat! Mina arbetskamrater brukade vänta på mig när vi gick nedför trappan efter arbetsdagens slut, för det tog så lång tid för mig att ta mig nedför trappan. Den här eftermiddagen gick jag som vanligt – kom på mig själv – och utropade: “Titta på mig, jag kan gå”. De trodde inte sina ögon.

Jag har haft många speciella upplevelser under mina behandlingar. Vid ett tillfälle kände jag energilinjer i kroppen. Det kändes som om det öppnades upp linjer i kroppen, och i dessa pulserade energi. Vid ett annat tillfålle när jag fick healing för nacken, stod J eanette stod bakom mig, och plötsligt kändes det som om hon drog i ett starkt rep som var fäst i nacken. Jag kände hur något drogs ut ur huvudet. Efter en stund slaknade repet. När jag sedan rörde på huvudet, knäppte det till i nacken. Sedan mådde jag mycket bättre. Min sjukdom är en envis rackare som vi hittills inte lyckats bli helt av med, men den hålls numera i schack av Jeanette så att jag kan jobba fullt ut och mår mycket bättre. Dessutom har min psoriasis försvunnit.

Förutom att jag fått healing har jag även jobbat i “trädgården”. Det har hjälpt mig att komma över min stora sorg och att bearbeta mina skuldkänslor. Jag har haft en känsla av att jag väntat på något hela mitt liv – men jag har inte vetat vad jag väntade på. Nu förstår jag. Jeanette hjälper mig i min personliga utveckling. Bl a har vi gjort vägledda meditationer. Mitt intresse för det andliga har alltid funnits där, men jag har tidigare inte utvecklat det. Nu läser jag nästan allt som kommer i min väg och i takt med att jag lär mig att tillämpa olika tekniker mår jag bättre och bättre.

Min resa har bara börjat och med Jeanette som min coach vet jag att den kommer att bli ett underbart äventyr.

Tack Jeanette underbara vän för att du numera är en viktig del av mitt liv.
Fortsättning följer …

Ollies matte

Tillbaka till Kunderna berättar.