Ett brev från en kund

Rygg, nacke, lymfkärl…

Hej Jeanette!

Vill börja med att med många, många kramar tacka för all hjälp du get mig och för att du är en sån underbar person och vän.

Från att ha varit en tämlige trasslig tjej till både kropp och själ till att med din hjälp blivit helare både på in-och utsidan känns nästan ofattbart. Men det är en fantastisk verklighet och jag är enormt glad att jag hittade dig för snart ett år sen. ”Hittade” till dig är kanske mer rätt för jag lärde ju känna dig för många år sen och du har funnits i mitt liv på något sätt sedan dess, även om vi inte har träffats. Det fanns förstås en mening med detta som det finns med allt i livet.

Med din hjälp har jag blivit en positivare, gladare och mer harmonisk tjej plus att jag har blivit av med ”ångestattacker”, nack–och ryggbesvär, tarmar som inte fungerar som dom ska, sköldkörtlar och lymfkörtlar i obalans. Ja, listan kan göras ännu längre. Jag vet att många människor kommer att komma och få hjälp av dig och att din verksamhet kommer att blomstra. Jag kommer att fortsätta att vara en av dessa, Tack än en gång för all hjälp jag fått. Lyckans sol kommet alltid att lysa på dig.

Många kramar, Lena

Tillbaka till Kunderna berättar.