Ett brev från en kund

Allergi, nacke, axlar…

En positiv berättelse 2000-09-05

Jag är 45 år och har besvärats av allergi sedan 20-års åldern. Jag har bl. a pollenallergi (främst hägg och björk) och allergi mot stenfrukter. Jag har medicinerat både med nässpray och tabletter under vår/försommar.

Jag har också under många år haft värk i min nacke och mina axlar. Jag har fått olika behandlingar ex. sjukgymnastik, massage, akupunktur och kortisonsprutor. Under vintern/våren 2000 har jag fått behandlingar av Jeanette och under denna tid har jag märkt en klar förbättring på alla områden. Denna vår och försommar har jag tagit en allergitablett vid ett tillfälle och ingen nässpray alls.

Och det känns jätte skönt att inte behöva uppleva den trötthet och allmänna olustkänslan som annars brukar känneteckna vår och försommar. Jag har också kunnat äta små mängder äpplen. Jag har bara tordas prova små bitar eftersom jag förut svällt i halsen när jag fått i mig mycket små bitar.

Jag har även blivit bättre i min nacke och mina axlar. Jag har sällan värk nu och jag känner mig mer rörlig och mjukare i hela kroppen. Jag upplever ett större välbefinnande..

Jag kommet att fortsätta behandlingen för att jag är övertygad om att jag kan bli helt fri från värk med hjälp av Jeanettes behandlingar.

Glada hälsningar från Ingrid.

Tillbaka till Kunderna berättar.