Ett brev från en kund

Turbulent liv

Sundsvall 2011-04-13

Jag är en medelålders kvinna som har haft ett turbulent liv de ca 5 senaste åren. Har handlat om många saker som blivit jobbiga och till slut så kraschar allt, både privatliv, jobb och relation.

Så känner man att man står där ensam, lämnad och ingen vill varken ha en som vän, partner eller arbetskollega. Och den positiva känslan som alltid hade funnits, bara var borta och allt var tråkigt, jobbigt och negativt.

Man försöker med en ny relation, omhändertagande. Fungerar inte, naturligtvis. Fortsätter att gå vidare med samtalsterapeut…… älta och gråta, men det är ju självkänsla, trygghet och positivt tänkande som behövs.

Där kom du in Jeanette…….

Fick höra om denna ”inre trädgård” som skull finnas att plocka fram hos sig själv. Den första gången som jag var till dig, frågade jag mig efteråt, men såg jag nåt egentligen. Bilden, var det den jag såg, ville se eller ??? Många funderingar, frågor, dök upp i mitt huvud.

2:a-3:e gången växte bilder, tankar och positivt tänkande mycket, mycket mer. Jag kunde säga till mig själv… ”men nu Lena tänkte du väl dumt, klart att det kommer att gå bra eller klart jag kan”.

Mer och mer kände jag att jag blev starkare och mer glad och positiv.Tittade mig i spegeln och tyckte till och med att jag inte alls såg så dum ut, och att jag dög säkert.

Jag fortsatte mina behandlingar hos dig och stunderna med dig gjorde att jag mer och mer kände avslappning och lugn i min kropp. Vackra bilder dök upp i mitt inre och tråkiga minnen, tankar och upplevelser kunde kasseras.

Trodde aldrig själv att detta skulle kunna hjälpa mig, men idag är det så många människor som säger till mig att jag har blivit en helt annan person. Både på jobbet och socialt. Känner också själv att jag idag kan tänka positivt på ett helt annat sätt, gå vidare och inte älta och gräva ner mig.

Jag tycker idag mer om mig själv och har fått en helt annan bild av livet. Klart att motgångar dyker väl alltid upp, men det går lättare att se att det ändå finns positiva saker som lättar upp och överväger.

Det har varit en lång resa genom många jobbiga saker som du tagit mig igenom Jeanette. Men jag kan säga att jag är jätteglad att jag tog mod till mig och sökte upp dig. Dina behandlingar har stärkt mig enormt, och jag tänker inte sluta gå hos dig, Jag får efter dina behandlingar en härlig styrka i mitt inre,

Tack än en gång Jeanette, dina behandlingar har gett mig enormt mycket.

Tillbaka till Kunderna berättar.