Ett brev från en kund

Ångest, knäskada, armbrott som inte ville läka… (ung kvinna)

Till Jeanette!

Under min resa har det hänt mycket, jag sökte mig till Jeanette på grund av en oro och ångestkänsla jag haft i kroppen. Det är mycket som hänt i mitt liv, mest fysiska skador genom olika olyckor. Bland annat så har jag varit nära att dö i en bilolycka, brutit ben under fotbollsmatch, varit med om flera krockar med bil, brutit armen, haft problem med både rygg och knän m.m…

När jag först träffade Jeanette så tror jag hon höll på trilla av stolen när hon hörde om alla mina skador. Hon insåg att det fanns mycket att jobba med.

Vi startade med Trädgården inom dig och det tog några gånger innan jag kunde gå in i min trädgård. Först var jag tvungen att lätta på min tunga ryggsäck och det gjordes på ängen.
Det var mycket att rensa och så småningom kände jag att min panikångest hade lättat. Jeanette märkte på mig att jag verkade piggare och piggare ju fler gånger jag hade gått och det stämde verkligen.

Jag har även fått healing på min krånglande arm. Efter två armbrott på samma ställe så var jag tvungen att operera den och det lämnade efter sig ett fult ärr. Efter operationen har det gått lång tid innan armens ens ville läka. Jag har varit på röntgen efter röntgen och de såg ingen bättring. Jeanette healade varje gång på min arm och vid det senaste rötgenbesöket såg de att det hade börjat bildats nytt ben i armen, det var på väg att börja läka. Även det fula ärret har blivit smidigare och finare.

Under min tid hos Jeanette gjorde jag illa mitt knä vid en fotbollsmatch och även det har blivit mycket bättre med hennes healing.

Jag var nyfiken på att prova bioenergi, jag ville gärna veta hur det stod till i kroppen med alla organ. Jag såg hur pekaren rörde sig åt olika håll när Jeanette kollade mina värden. Det visade sig att den gav utslag på tarmarna. Jeanette frågade om jag hade problem med att gå på toa och det har jag haft i 10 år. Jag har gått på toa ca 3 gånger i veckan. När hon fick veta det så började hon även att heala magen. Detta har verkligen gett resultat. Nu får jag gå på toa så gott som varje dag!

Sammanfattningsvis så är det mycket som hänt i min kropp och själ under min tid hos Jeanette. Jag är mycket gladare, piggare, lugnare. Kroppen känns bättre och jag ser en ljusare framtid än vad jag gjorde för ca 6 månader sen.

Stort TACK Jeanette

Tillbaka till Kunderna berättar.