Ett brev från en kund

Elöverkänslighet

Mina symptom kom efter 1 års mycket hårt arbete. Jag kände mig mycket utarbetad och trött. Det senaste halvåret hade jag gjort det jag kunde för att varva ner och minska på min arbetstid för att den skull bli mer normal.

I samband med att jag bytte rum på jobbet började jag få starka obehagskänslor. Det var rysningar, okoncentration, elektrifiering, allt vibrerade, huvudvärk, yrsel, min hud knottrade sig och håret stod på ända. Obehaget kvarstod i över en vecka då jag kände att det här måste jag göra något åt. Jag pratade med mina arbetskamrater i samma rum och vi konstaterade att runt mig fanns det mycket el-sladdar och bilskärmar. VI möblerade om för att jag skulle komma bort från det värsta. Tyvärr blev det inte mycket bättre.

Jag tog kontakt med sjukvården. En vanlig hälsoundersökning gjordes där man konstaterade att mitt blodtryck var på gränsen för hög. För övrigt var jag frisk. En sköterska hjälpte mig så att jag till sist fick prata med en ingenjör som mäter olika elektriska fält. Han ville gärna mäta på min arbetsplats vilket jag inte vill då jag kände lika symptom hemma som på jobbet. Jag berättade att jag ”kände” lysrör, baksidan av bilskärmen, lågenergilampor mm. Han bekräftade att de ställen jag ”kände” har starkare strålning. Det kändes som en lättnad trots allt att höra att det jag ”kände” fanns. Mina symptom blev klart begränsande i mitt liv. Jag hade svårt att finna någon lugn plats ens hemma.

Lampor, tvättmaskinen, tv:n, spisen allt var till bekymmer för mig. Att försöka klara av att ha tvättstugan var ett riktigt elände. Alla mina symptom var osynliga, men jag vill lova att det kändes. Mina arbetsdagar klarade jag precis av, på kvällarna var inget annat än vila i ett lugnt hörn att tänka.

När jag hade haft symptomen i ungefär två månader så började jag bli rädd för att problemen skulle kvarstå. Jag fick ett tips av en kompis att besöka Jeanette Byström. Jag ringde till Jeanette och bokade en tid på en gång. Jeanette och jag träffades och hon kontrollerade mitt hälsotillstånd. Hon konstaterade snabbt att min aura (kraftfält) var mycket litet, jag var fortfarande helt utarbetad. Hon började behandla mig direkt, första behandlingen med healing och därefter ned bioenergimassage. Parallellt fick jag jobba med bland annat affirmationer. Redan vid mitt första besök kände jag en stor trygghet. Jeanette fick mig att känna ett lugn som inte kunde rubbas på flera dagar. Samtidigt sjönk mina symptom undan successivt och redan efter 2 månaders behandling kände jag mig riktigt bra.

Jag har lovat mig själv att aldrig glömma det som hände mig.

För att fortsatt må bra började jag meditera och ar därefter fortsatt att arbeta med mig själv på olika sätt. Nu efter 1 år mår jag fortfarande bra och vill med hjälp med min berättelse gärna hjälpa Jeanette att nå ut till fler människor.

Med vänliga hälsningar och ett stort förtroende för Jeanette

Tillbaka till Kunderna berättar.