Ett brev från en kund

Fläckvis håravfall

Hej,

Vill berätta lite om den behandling som jag har fått hos Jeanette. Jag tycker att alla är värda att få veta hur man utan mediciner kan få må mycket bättre. Bioenergi är något som har intresserat mej ett tag, jag har studerat det och blivit väldigt intresserad av det.

Har under längre tid varit stressad och slutkörd i kroppen. Vilket i sin tur har lett till en sjukdom som heter fläckvis håravfall (man tappar håret fläckvis över hela kroppen). På sjukhuset där jag fick den diagnosen, fanns det ingen större hjälp att få, om man inte vill ta kortison eller cellgifter. Något av detta är inget alternativ för mej, eftersom jag inte tycker om att fylla kroppen med mediciner som i sin tur ger biverkningar. Det enda som de visste var att sjukdomen ligger latent i kroppen.

Då föll det sig naturligt att ta kontakt med Jeanette. Hon började sin behandling med att undersöka mina organ i kroppen och fann att bland annat mjälten var i väldigt dålig kondition. Mjälten hjälper kroppen att bland annat bilda vita blodkroppar. D.v.s. det har med immunförsvaret att göra! Sedan började hon behandla mej utifrån detta. Efter ca 3-4 gånger började jag att må mycket bättre, blev gladare och fick mycket klarare ögon (?!). Jag fortsatte av bara farten. Eftersom det kändes så behagligt.

Nu känns det som att kroppen börjar återhämta sig och håret börjar att växa så smått igen. Med det som var mest fantastiskt och som blev en bonus, är att min pollenallergi och hösnuva har minskat kollosalt. Jag har jobbat på kyrkogård hela somrarna, där klipper vi gräs varje vecka. För att klara detta har jag ätit antihistamin varje dag.

Denna sommar har jag ätit ca 7 tabletter på hela säsongen (maj-sep 2000).

Jag är väldigt glad för att Jeanette finns och att hon har kunna hjälpa mig till ett större välbefinnande än jag trodde fanns.

Åsa

Tillbaka till Kunderna berättar.