Ett brev från en kund

Till dig från mig

Det började med att jag tillfälligt bytt arbetsplats (pga min allergi). Jag kom på så sätt i kontakt med Jeanette. VI pratade om barn, hennes barn och mina barn. Det visade sig att hon kände till min dotter och av någon anledning berättade jag för henne att jag var orolig. Hon var allmänt ut balans, nedstämd, fixerad, blockerad m.m. Jeanette sa då att hon kunde hjälpa. Min dotter var villig att försöka. Jag beställde tid och vi åkte dit. Jag började ångra mig medan jag väntade.

Vad är det egentligen jag utsätter min dotter för? På hemvägen berättade hon de mest underliga saker och upplevelser för mig. DÅ tänkte jag, ALDRIG MER! Men jag ångrade mig. För det första ville hon dit igen, hon tyckte inte att det var något konstigt. Lite annorlunda kanske.

– Det känns som om jag blivit lättare i huvudet, det är liksom luftigare. Det är ljusare.

Vi övriga i familjen såg ju också en vis förändring. Jag ringde Jeanette och frågade och frågade om allt jag ville veta. Hon svarade på mina frågor och svarade tills jag var nöjd. Min dotter fick fortsätta behandlingarna och resultatet är enbart positivt. Hon mår idag utmärkt. TACK! Hälsar på Jeanette ibland, måste ”kolla” auran.

Därefter har Jeanette behandlat mig. Jag har varit allergisk sen ca. 15 år tillbaka mot tejp, klisterlappar, plåster, lackfärger, tandtråd, rengöringsmedel, sågspån, kosmetiska produkter, medicinska krämer och salvor, te, smaktillsatser i hostmedicin, pastiller/tabletter, tuggummi, karameller, kola, glass, skaldjur, citrusfrukter, kryddor såsom kanel, nejlika, vanilj och curry. Parfymerade hårchampo-balsam, tvål, hand-hudkrämer m.m. Vilket innebär ett begränsat leverne.

Med Bio-energi, healing, avslappning, meditation, positivt tänkande, pekare, pendel, musik och allt vad det nu kan vara så har hon behandlat bl.a lever bukspottkörtel, gallan, njurar, binjurar, magsäck, sköldkörtel, blodtryck (lågt), även nacke och axlar.

Behandlar för närvarande det endokrina systemet (körtlar). Det känns som att få en 2:a chans till ett ”normalt” liv. Nu kan jag tacka JA till en middagsbjudning utan att vara orolig över on det är något i maten som jag inte tål.

Tänk om de har blommor på bordet som luktar starkt eller om de alldeles nyligen duschat, använt parfym eller rakvatten. Jag kan stå kvar i kassakön även om det kommer en ”Parfymtant”. Jag kan gå in i en blomsteraffär och handla blommor.

Sist men inte minst: Jag kan äta APELSINER (15-16 år sen) Med andra ord: Det är fantastiskt!

Jag älskar mig själv!

TACK JEANETTE
Jag tycker om dig

Tillbaka till Kunderna berättar.