Distanshealing

Hej Jeanette,

Vill berätta om min upplevelse av distanshealing med dig. Jag har i princip ingen erfarenhet av healing men deltog i din tävling och hade turen att vinna.

Det började med att du informerade mig om hur healingen skulle genomföras, jag kan ibland vara lite disträ och hade inte förstått hela upplägget. Du kontaktade mig som vi bestämt på sms och frågade om jag var redo, och visst var jag det. Gjorde mig iordning genom att lägga mig bekvämt på sängen och andas djupt medan jag väntade på att du skulle ringa mig, trodde jag. Den här delen hade jag missuppfattat, du skulle inte ringa mig.

Hur som helst så när jag ligger där i sängen börjar jag tänka på mina sinnen och känner av rummet. Plötsligt får jag en känsla av lugn och harmoni. Mina annars så kalla händer och fötter var skönt varma. Fick en känsla av total avslappning, liksom tung i hela kroppen. Har under en period varit mycket omkring mig och mycket känslor men under den här stunden kändes allt bara “skönt” på något sätt. Det gick kanske tjugo minuter sedan tappade jag fokus och började läsa en artikel medan jag väntade att du skulle ringa.

När vi pratade efteråt så berättade du att du skickat lugn till mig och det var ju det jag kände där på sängen. Du sa även att du tappade mig efter en stund vilket också stämde bra eftersom jag tappade fokus och gjorde något annat. Det avslappnade tillståndet var en skön upplevelse och jag upplever den gärna igen.

Tack för en intressant och ny upplevelse.

Kram
Anna

Tillbaka till Kunderna berättar.