Dina tankar påverkar dig!

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Är du medveten om hur mycket dina tankar påverkar dig? Beroende på hur du tänker om dig själv, så påverkar tankarna dig både psykiskt och fysiskt. Vilket kan leda till att du mår dåligt på olika plan.

Jag har haft en kvinna hos mig som skulle iväg och flyga och ville få hjälp, eftersom hon var väldigt rädd för att flyga. Hon kom på två behandlingar innan hon flög iväg till Europa. För att släppa sin oro så är det viktigt att jobba med sina tankar, de påverkar en väldigt mycket beroende på hur du tänker. Hon fick bearbeta sina tankar och sin resa. När hon kom fram så skickade hon följande meddelande:

’Flygningen gick bra trots att jag inte flugit på länge. Men det finns lite rädsla kvar för att starta och luftgroparna som jag måste bearbeta mera.’

Det var roligt att höra att det gick så bra för henne att flyga. Jag har hjälpt även andra att flyga.

På föredraget den 20/3 kl 19-21 på Medborgarskolan så tar jag upp hur tankar påverkar oss och hur viktigt det är att vi använder våra tankar på ett positivt sätt.

Plats: Medborgarskolan på Grönborgsgatan 18

Datum: 20/3

Tid: 19-21

Anmäl dig till: Medborgarskolan 060-15 38 90

Gå in på deras hemsida: www.medborgarskolan.se och sök på Västernorrland under föreläsningar

Pris: 200 kr

Du är hjärtligt välkommen!

Jag har även en kurs den 18/3-19/3 där jag tar upp om personlig utveckling och då bland annat om hur dina tankar påverkar dig. Du kan läsa mer om det här nedan.

Ha det gott!

Hjärtligt välkommen!