Grupp healing på distans

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

På lördag den 21/1 tänker jag skicka healing till dem som vill vara med. Då skickar jag en grupp healing på distans kl 1000-1030. Anmäl dig till mig på fb, sms eller på min mail. Swischa 20-100 kr eller sätta in det på mitt konto 787-0165.

I morse skickade jag healing till en kvinna på distans. Hon bor ca 7 mil från där jag bor. Jag provade med något nytt och frågade henne om hon kunde känna någon förändring. Hon svarade att hon kunde känna att det kändes annorlunda. Det här är en fascinerande kvinna på många sätt, hon känner verkligen in sin kropp.

Det här visar på att när jag skickar healing så går det fram vart än du befinner dig. Visst är det fascinerande. 🙂 Som jag skrivit här, på min hemsida, tidigare så brukar de som får healing känna på olika ställen i kroppen. Om någon har problem med sin rygg så går healingen dit och jobbar, någon annan har problem med något annat och då går healingen dit. Jag skickar lika till alla, eftersom jag inte vet vilka problem alla har. Men resultatet för alla verkar bli olika beroende på vd de behöver.

Kroppen och själen mår väldig bra av att få healing.

Det är minst lika viktigt att bearbeta händelser i våra liv som mer eller mindre varit jobbiga. Flera gånger har jag haft dem som säger att ”Jamen det var ju så länge sedan , det var väl inget märkvärdigt med det. Alla har väl sina mer eller mindre svåra händelser de får vara med om ”. Det är riktigt men när vi är med om jobbiga händelser så påverkar de oss på olika sätt. Man glömmer lätt vad det lilla barnet får vara med om. Här och nu tycker man inte att det var så allvarligt, men barnet tyckte kanske att det var fruktansvärt jobbigt. Vilket gör att barnet växer upp och fyller på sin ryggsäck utan att bearbeta de olika händelser som hen fått vara med om. Vilket i sin tur leder till att vi inte mår bra. Vi tror att det kanske är så här man ska må, men vi kan må mycket bättre om vi bearbetar det jobbiga vi varit med om. Läs under fliken ’Kunderna berättar’ här på hemsidan och så kan du även titta på hur vi bearbetar i ’Trädgården inom dig’ Det är fascinerande att se vilka förändringar som klienterna gör.

Stress, negativa tankar jobbiga händelser… påverkar oss negativt. Om vi får vara med om många händelser som är jobbiga och det får de flesta, så påverkar det våra kroppar och så småningom kan det alstra sjukdomar i våra kroppar. Vi fyller oftast våra ryggsäckar så att det är överfulla. Ta en funderare på om inte du också behöver lätta på din ryggsäck genom att bearbeta i ’Din inre trädgård’.

Det var lite smått och gott. Hoppas att vi ’ses’ på lördag.

Ljushälsningar

Jeanette