Ljusets dag

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

I dag såg jag ett fantastiskt ljussken. Det var så starkt att det knappt gick att titta in i ljuset. Jag tänkte då på ljusets dag som är i dag. Så i kväll kl 2100 kommer jag att titta på de bilder jag tog och sedan meditera på det starka ljuset som jag såg och sprida det tankemässigt till jorden. Jag hoppas att du vill vara med mig. Låt ljuset inom oss lysa och sprida kärlek till alla på vår jord.

Jag kommer ju inte alltid ihåg att jag ska skriva och påminna, men jag hoppas att ni som brukar vara med kommer ihåg ändå att skicka ljus och kärlek till jorden.

Jag hoppas att du kommer att vara med mig i kväll kl 2100.

Nästa lördag den 21/1 tänker jag skicka healing till dem som vill vara med. Då skickar jag en grupp healing kl 1000-1030. Anmäl dig till mig på fb, sms eller på min mail. Du kan swischa 20-100 kr eller sätta in det på mitt konto 787-0165.

Ha en trevlig fortsättning på helgen!

Ljushälsningar

Jeanette

För rätt många år sedan fick jag en tanke om att vi borde försöka samla oss och sprida ljus och kärlek till jorden. Jag gjorde ett blad som man kunde köpa till självkostnadspris som du kan se på denna sida. Nu tycker jag att det är dags igen att vi så många som möjligt skickar ljus och kärlek till jorden, för nu behövs det verkligen. Det är så många på jorden som mår dåligt i dag på grund av krig, svält, klimatförstörelse…

Tanken då och tanken nu är densamma. Jag har tänkt mig att på söndagar kl 21.00-21.15 så tänder vi ett ljus och ber om att vi ska få fred på jorden, att vi skickar ljus och kärlek till jorden. Man behöver inte sitta i 15 minuter, fem minuter är också bra, bättre än ingenting. Man behöver inte heller känna att det är ett måste att varje söndag kl 21 skicka ljus, kan man inte så kanske man kan en annan söndag, förhoppningsvis så finns det många som sänder ljus och kärlek till jorden, även om inte du kan.

En meditation som du kan använda dig av om du vill:

Ljusstrålen till ditt hjärta

Föreställ dig att du går på en stig i skogen. Skogen är öppen och solen lyser upp stigen där du går. Stigen du går på är uppe på ett berg. När du tittar ner så ser du en stilla sjö som ligger så vackert omgiven av en vacker natur med ängar, blommor, träd och berg. Se på det azur blå vattnet som reflekterar de snöklädda berg som omger den. Känn den harmoniska energi som omger detta vackra landskap. Hör hur fåglarna sjunger.

Lite längre fram på stigen så ser du hur landskapet öppnar sig och du kommer fram till en utsiktsplats där det finns en bänk som du kan sätta dig på. Du går fram till bänken och sätter dig och beundrar det vackra landskapet. 

Du ser hur solens strålar reflekteras i sjön. Det är den uppåtgående solen bakom bergen som lyser upp hela landskapet så vackert. Föreställ dig nu hur en av ljusstrålarna som kommer direkt ifrån solens mitt träffar vattnet. Se ljusstrålen, se hur starkt den lyser, se hur den lyser upp allting runt omkring dig. Upplev den styrka som denna starka energi av solljus som lyser upp hela landskapet och dig som sitter på bänken. Du känner nu värmen från solstrålen och en kärleksfull energi som strålar mot dig.

Denna ljusstråle kommer direkt från solens mitt. Tänk dig nu att denna ljusstråle går in i ditt hjärta. Känn energin i ditt hjärta. Känn efter vad som händer i kroppen när ljusstrålen träffar ditt hjärta. Tänk dig att du stärker upp styrkan från strålen så att den intensifieras mer och mer i ditt hjärta. Se hur hela du börjar stråla av ljus. Försök att hålla koncentrationen på strålen och det ljus som nu omsluter dig fullständigt. Känn in energin.

Du ska nu skicka ljus och kärlek till jorden. Du kan göra det på många olika sätt som till exempel att skicka blommor, ljus, hjärtan, ljus i form av regnbågens färger, fredsduvor som flyger runt jorden… Mot slutet av meditationen så ser du hur jordens befolkning omfamnar varandra och tar varandras händer. Du ser hur jorden lyser upp och där befolkningen önskar FRED PÅ VÅR JORD.

Jag önskar dig allt gott!

Med ljus och värme

Jeanette