Upplevelser från grupphealingen

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Nu vet jag att healingen går fram även fast man sover 🙂 (fast det visste jag egentligen innan jag nu fick det bekräftat).

En kvinna ville vara med på gruppdistanshealingen i helgen som var. Hon hade väldigt ont i sitt knä. Hon berättade att eftersom hon hade jobbat natten så skulle hon sova under själva healingen. Jag sa att jag skulle skicka till henne eftersom healingen går fram ändå. Hon kände givetvis ingenting av vad som hände i och med att hon sov. Men hon ringde och pratade med mig på söndagen och hennes knä var mycket bättre, inte helt bra men som hon sa så gick det inte att jämföra med det som var tidigare för då hade hon väldigt ont och på söndagen var det mycket bättre.

En man hade en ’Frozen shoulder’ som han ville testa med grupphealing. Han trodde inte så mycket på healing, men ville göra ett försök. Han berättade att under själva healingen så stack och pirrade det i axeln och värken var borta under själv sessionen. Men efter healingen så kom värken tillbaka, men smärtan var mycket mindre. Han var mäkta förvånad över detta.

Visst är det intressant när healingen hjälper till att börja läka i kroppen.

Nu till någonting annat som handlar om mig:

I natt slog jag i lilltån i ett rör (som satt fast) och som låg på golvet. Det gjorde väldigt ont. Fastän jag var väldigt trött så satte jag igång och healade för att få bort det värsta. Jag vaknade ibland under natten av att jag kände av det onda när tån låg lite fel mot täcket eller mot madrassen. Jag healade igen på morgonen och nu har jag gjort det för en stund sedan och det känns bättre i tån, men den är ännu inte bra. Om jag har på mig sockar så trycks tån ihop och det gör ont i den. Så nu gäller stora tjocksockar och så får jag se hur den känns i morgon. Jag säger bara det att jag känner en sådan tacksamhet att jag kan heala. Efter den smällen i går så borde min lilla tå ha varit både gul, blå, grön, röd och lila. Men den har bara varit röd som visar på att någonting har hänt med den.

Ha det gott därute och tveka inte att vara med på grupphealingen, jag vet att kropp och själ mår väldigt bra av det eller boka in en tid för att få healing 🙂

Jeanette