Feedback från healingen

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Här kommer lite feedback från dem som var med på grupphealingen i dag.

Det som var gemensamt för några i dag var att de kände en tyngd på kroppen och värme. Nedan ser du vad några skrivit och vad någon ringt och förmedlat. Det som också var lika som de andra gångerna var att de kände att där de har problem så jobbade det just på det stället (och det kan även gå längre upp eller ner vilket jag tolkar som om problemet antagligen ligger även längre upp eller ner på kroppen) och då kan man känna att det ilar eller sticker just där. Du kommer även att lösa om en väldigt intressant upplevelse som en av kvinnorna hade. Ha en trevlig läsning 🙂

Jag blir lika fascinerad varje gång när jag skickar healing. Jag får också budskap vilket jag är väldigt tacksam för. Det leder mig vidare i min utveckling. Bara att skicka healingen ger ju även mig väldigt mycket energi. Läs nedan och förundras hur det kan påverka så mycket fastän jag sitter här i Sundsvall och en kvinnan befann sig i Falun, när jag skickar healing.

En man skrev följande: Nu är det tredje gången som jag är med och denna gång kände jag mer än de två andra gångerna. Jag har ett problem i min högra arm som jag haft länge nu. Varje gång som jag lyfter armen eller när jag lyfter någonting så får jag ont. I dag satt jag väldigt avslappnat i min favoritfåtölj och hade armen avslappnat på stödet och efter en bit in i healingen så kände jag hur det jobbade och gjorde lite ont i armen, just där som jag har problem. Det varade i några minuter. Jag kände även en tyngd på kroppen och då främst i halsen och i bröstkorgen. jag brukar få lite ångest ibland och det var ungefär där som det kändes. Det som också var intressant var att mot slutet så var det nästan som om jag blev tyngdlös, som om jag svävade. Det var en annorlunda upplevelse. Vad nu det kunde vara eller betyda? Nu blir det spännande att se hur förändringen blir i armen. Tack för dagens session! Jag är gärna med på fler 🙂

Att han blev tyngdlös tycker jag var intressant. Det har ingen berättat om tidigare. Likaså är det intressant att healingen går till de ställen där personerna har problem.

En kvinna ringde och sa: att hon har problem i nacken och ryggen, så när hon kände att det jobbade där så trodde hon att hon inbillade sig eller att hon styrde tanken dit och att det var därför som hon kände att det jobbade eller hände något där. Efter ett tag så började hon även att småfrys lite.

Ja det är lätt att tro att man inbillar sig saker och ting och man försöker då som den här kvinnan att bortförklara det på något sätt. Jag skulle vilja säga att lite till dig själv och det som du känner och släpp tanken och bara känn in vad som händer i kroppen och ta det för vad det är.

En ung man skrev följande: Jag kände mer än förra gången och denna gång så kände jag mer värme. Jag har läst vad de andra skrivit om som tex att där de har problem så jobbar healing. Men jag har inga direkta problem i min kropp så det var kanske därför som jag inte kände något annat än en väldig värme i hela kroppen. Jag blev också väldigt avslappnad. Det kändes väldigt bra. Jag vill gärna vara med fler gånger.

Ja så kan det vara. har man inga större problem i kroppen så får känner man värmen från healingen som ändå jobbar i hela kroppen

En man skrev följande: Jag kände inte så mycket förutom värme i kroppen och en tyngd på hela kroppen. Det var väldigt skönt och avkopplande.

Här kommer en intressant upplevelse från en kvinna:

Tack för grupphealingen. Jag kände att jag låg och tänkte lite för mycket först men slappnade av sen. Jag låg på sidan. Lite ihopkrupen.
En stund var det som värme som lade sig över hela kroppen, från halsen och neråt.
Som en hinna av värme. Det var väldigt tydligt iaf och så kändes det som en tyngd. Det blev som tryck över hela kroppen. Och mina händer, armar kändes tunga.

Kändes nästan som att jag inte kunde lyfta/röra dom. Jag gjorde inget försök att testa men jag fick typ känslan av att jag inte kunde lyfta dom. Allt var tungt liksom.. och varmt. En stund.

Jag slappnade av djupare sen och efter en stund kände jag mig mer klar liksom då kunde jag röra armar osv. Då kändes kroppen lätt igen.

Det var väl det jag kände. Det med värmen och tyngden vet jag inte hur länge det pågick. En kort stund iaf. Kanske 5 min men kan ju varit 10 med. Jag somnade inte men var som mer djupt avslappnad.
Annars var det nog mest avslappning överlag resten av tiden.

Det var intressant och spännande upplevelse

Stort tack

😊

Här kommer en till ur gruppen som har känt tyngden i kroppen. Intressant det hon skriver att det lades som en hinna av värme på kroppen.

Den här sista berättelsen från en kvinna är mycket intressant:

Hej igen 🤗 tack för en skön stund med märkliga upplevelser! Jag kände hur energierna jobbade på mina problemområden. Så fick jag en distinkt uppmaning: Skicka vidare! Tänkte att det inte skulle vara rätt, men skickade ändå till min dotter som tog covid-prov igår. Uppmaningen var väldigt bestämd. Men sedan: kände jag hur min kropp upplöstes i små små bitar, därefter togs en del bitar bort, och sedan sattes jag ihop igen med orden ” nu är du så gott som ny”!!! Otroligt.. Tack, tack, tack 👼❤️kramar i massor

Det här var intressant att kvinnan fick till sig dessa bilder och uppmaningen som var väldigt tydlig. Hon lyssnade också till denna uppmaning om att skicka vidare. vilket jag tycker var positivt och bra. Någon annan fick ta emot lite energi från henne. En fascinerande känsla som hon hade. Hon fick också energin att gå till de ställen som hon har problem med och det tycker jag är väldigt spännande.

Tack för i dag ha en fortsatt trevlig helg!

Kram

Jeanette