Fibromyalgi

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Detta måste jag bara berätta. Det är mycket intressant när man ser hur alternativa behandlingar kan hjälpa. Min klient,vi kan kalla henne för Anna,  har tillåtit mig att berätta om behandlingen vi gjorde i måndags den 22/10.

Det handlar om en go och fin kvinna som i många år  har haft smärtor av och till i kroppen sen yngre tonåren. De flyttade till en lägenhet där de bor nu för sju år sen och sen har hon blivit tröttare och tröttare och till slut konstaterade man att Anna hade utmattningssyndrom och fibromyalgi. Hon har även andra sjukdomar såsom Bechtrews sjukdom… Anna berättade att hon länge funderat på något sånt här, som hon sa och då syftade hon på healing.

När vi pratade så nämnde hon också att hon varje morgon var väldigt utmattad i kroppen “Det känns som om jag inte alls har sovit och så har det nu varit i många år. Varpå jag frågar henne “Har ni en katt?” “Nää, det har vi inte, men vi hade för många år sedan.” Jag frågade då “Var brukade katten ligga som mest, där den verkade trivas.” Efter en stunds tänkande svarade Anna “Uppe vid mitt huvud på kudden.”Anna sa också så här om katten, “Den blev 16 år och vi fick avliva honom för ca 2 år sen och han låg precis ovanför , mot mitt huvud. Det där har jag funderat på tidigare och jag har då inget minne av att han någonsin låg så innan vi flyttade.”Då förstod jag varför hon var så utmattad varje morgon. “Jag tror att du ligger på en currylinje och antagligen så har du ett currykors uppe vid huvudet,” sa jag.

Jag förklarade då att en currylinje är jordstrålnings linje. Det är linjer av jordstrålning som ligger som i ett rutnät på hela jorden och dessa currylinjer är energin starka. Ligger man på ett currykors så korsar linjerna varandra och är extra starka där. Man bör undvika dessa linjer eftersom de dränerar en på energi.

Jag visade Anna hur det fungerar med att gå med pekare för att hitta dessa linjer. Jag mätte hennes energifält och hon fick se att det inte var så stort. Anledningen kan vara att hon ligger på en Currylinje. Men hon kan även ha gått igenom svåra händelser i sitt liv som gör att energifältet runt kroppen är litet. Jag skulle kunna berätta mycket mer om just detta men för denna gång får det räcka. Nu kan inte alla gå med dessa pekare och hitta dessa linjer, varför vet jag inte. Anna provad i alla fall och det visade sig att hon kunde känna av dessa fält av energistrålning, så hon fick låna mina pekare, varpå hon skulle testa hemma för att se om hon låg på en Currylinje.

Efter denna stund med prat och tankar så behandlade jag Anna. Jag gav henne healing och använde mig av lite andra tekniker. Anna  kände sig avslappnad och hon mådde bra efter behandlingen, lite spänningar i nacken bara, sa hon. Där brukade smärtan vara värst.

Samma eftermiddag kom detta meddelande:

“Hej ! Tusen tack för idag ! Just nu har jag inte ont någonstans förutom spänningar i nacken, det är väldigt väldigt ovanligt för mig nu för tiden. Minns inte ens sist jag var smärtfri. Jag har kollat med stickorna och ritat en bild hur linjerna går på vår säng. Du kan ju gissa vilken plats som är min. Tack igen och ha en bra kväll!”

Det hon hade ritat var precis det jag hade anat. Mitt i sängen låg en currylinje och uppe vid huvudet var currykorset. Nu återstod det för Anna att flytta på sängen. Men jag vet ju att det oftast i de flesta sovrum är väldigt svårt att ändra på sängen i sovrummen. Förr visste man var linjerna låg så då byggde man husen så att väggarna stod på linjerna och då var man fri från dessa linjer inne i rummen eftersom linjerna är raka och cirka 4×4 m mellan varje linje. Vi har bott i ett sådant hus där currylinjerna låg i väggarna och det var gamla Prästgården i Liden. Det finns även andra jordstrålningslinjer som Hartmann…

Så kom då tisdagen och jag väntade med spänning för att höra vad Anna hade att berätta. Här nedan kan du läsa om vad som hade hänt under natten :-).

Hej ! Vi flyttade inte sängen men vi bytte sida med varandra, vi iddes inte flytta på den då men vi ska göra det. Gubben min som ibland är lite skeptisk till osynliga ting fnyste först lite men han ville inte heller ligga där. Men så blev det i natt iaf och han sov dåligt och jag sov bra . Jag sov ända till halv sju och kunde ligga kvar i sängen och tyckte det var skönt, helt fantastiskt ! Annars brukar jag måsta ur sängen direkt när jag vaknar vid 4-6 tiden och oftast känner jag mig som om jag har blivit misshandlad under natten. Idag har jag mått ovanligt bra, jag var pigg på morgonen och under förmiddagen men sen kom en svacka så då tog jag mig en timme med avspänningsträning och meditation. Jag mår bättre än på länge, lite loj men på ett skönt vis. Nu ska jag boosta med mycket meditation och Qi Gong ( ett hälsobefrämjande ” program” jag fått äran att gå och lära mig ) inför nästa besök hos dig. Just nu sitter jag och läser din bok, mkt bra ! Kram, kram och ha en skön kväll !”

Nu fortsätter jag och skriver en annan dag om Anna 🙂

Må gott!

Jeanette