Healing

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

I dag hade jag fantastiska behandlingar. Jag hade dem som bearbetade i trädgården och de som jag gav healing till. Som jag skrev i går så är det fascinerande med healing. Hur fungerar det egentligen när man ger healing.

För många år sedan läste jag en artikel i en tidning om att ”nu är det bara de riktiga healers som är kvar”. Jag förstod ingenting, säger man att man kan healing så är det väl så, tänkte jag. Jag förstod inte riktigt ordet riktiga,alla healers är väl riktiga. Hur som helst så hade jag en klient för några år sedan som kom på behandling hos mig. Jag hade gett henne healing ett par gånger så hon visste vad det var. En dag kom hon till praktiken och sa ” Vet du Jeanette i går kväll var jag på en träff och där fanns en kvinna som sa att hon gav healing. Jag lät henne göra det på mig, men vet du det är skillnad på när hon ger och när du ger”. Hon tystnade en stund och jag passade på att fråga ”Hur menar du då?” Jo när du ger healing då kommer liksom värmen inifrån din hand (jag kommer ihåg hur hon visade inne i handen), men när hon ger så är hela handen varm. Jag har inte känt någonting i kroppen efter att hon gett healing, men det gör jag när du ger”, sa hon med ett leende på läpparna. Det här fick mig att fundera en hel del, vad var anledningen till detta. Varför var hennes hela hand varm och varför kände min klient ingenting i kroppen när hon fick healing? Så kom jag ihåg artikeln i tidningen. Då förstod jag. En del personer är ständigt varma i kroppen, även om händerna. Jag är oftast kall om händer och fötter. Så då är det kroppsvärmen som gör händerna varma på dessa personer vilket gör att man kanske tror att det är en healingförmåga som man har, vilket det inte är. Det tyckte jag var intressant när hon berättade för mig om skillnaden i våra händer.

En annan berättelse jag skriver om i dag handlar om just det att jag gav healing, till en kvinna. Jag har fått tillåtelse av min klient att skriva om denna händelse.

Denna kvinna är en fascinerande kvinna, hon kan så mycket mer än vad hon egentligen förstå och hon känner av så mycket i sin kropp. Hon hade ont i nacken så jag började med att heala henne i nacken och sedan så började jag ”plocka bort” det som gjorde ont. Det hon då säger är ”Jeanette det känns som om du drar ut något, som om det är ett är tjockt rep du drar ut ur nacken. Hon beskrev även när jag ”plockade” mer, hur det liksom drogs upp mot nacken från framsidan av kroppen och ut, bort från kroppen. Sedan kunde hon känna att det var bättre i nacken. Intressant! Är det konstigt att man blir fascinerad ☺

Med ljus och värme!

Jeanette