Saras koppling till vår dotter Nathalie

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

En av dessa underbara vänner (jag kallar henne för Sara) som jag har, tog kontakt med mig när jag var inne på facebook i förra veckan. Jag fick tillåtelse att skriva om hennes fantastiska upplevelse.

Så här började hon ” Du kan inte tro vad som hände mig i dag…eller det kanske du kan …svårare för mig.” Det är nämligen så att Sara inte tror på något övernaturligt överhuvudtaget, men ändå så upplever hon saker som kan vara svåra att förstå, som i följande berättelse som Sara berättade om för mig. Eftersom jag själv varit med om många annorlunda händelser så har jag inte svårt att förstå det hon var med om. Det är en intressant berättelse som visar på att ibland får vi uppleva saker som kan vara svåra att ”ta” på om vi inte är vana med att uppleva liknande saker.

Sara var på en kurs där dom skulle meditera och tänka sig ett ljus som alltid stod tänt i centrum av cirkeln av deltagare, som hon var med i. Det ljuset skulle gå in mellan deltagarnas ögon i pannan ner via hjärtat och ut till ljuset igen. Detta skedde till musik.

Sara skriver” Först så såg jag bara en ljusbåge i lagom takt in i pannan, ner till hjärtat och tillbaka till ljuset… sedan blev det en större och större båge av eld och det nästan brände mig så tänkte jag här och nu… så såg jag stora ellipser av eld mellan alla oss och ljuset i centrum och plötsligt dansade en tjej in sååå glad och vacker, i lilla klänning av bommulscrepe med ljusrött hår… en tjej som var 17-20 år…”

Det jag frågade när hon skrivit så långt var följande mening ”Har du fått kontakt med vår lilla ängel Nathalie måntro?” Jag kopplade direkt till vår dotter som dog för 19 år sedan. Hon fyllde år för några veckor sedan och då finns alltid tankarna hos henne.För ett tag sedan så var det ett medium som också, utan att känna till Nathalie, som beskrev henne som Sara, att hon är så glad och sjunger och använder sig av musik.

Sara fortsätter att skriva ”Jag tänkte, men oj var kommer hon ifrån…och så tänkte jag…just ja..ljuststaken var ju lila… Då skrattade hon så glatt och sade NEEEJ, JAG är lila… hon skrattade och sjöng med i musiken i fjärran och så… när gongen ringde sade jag” vem är du?” hon sade; ”Det vet du…”

Efter meditationen så skulle de berätta om händelsen och Sara sa ”JAG HAR INTE EN ANING…” hon visste inte vem flickan var. Men så kom hon på att flickan faktiskt liknade vår yngste son… Sara berättade att när hon kom på att det var Nathalie så skriver hon ”och nu rinner mina tårar.”

Jag skrev till Sara att jag tyckte det var spännande och intressant det hon fick vara med om hon svarade ”mm…men jag tror ju inte på sånt här… :S
Men hur som helst så sade Nathalie, när gongen klingade…visa dem hur glad jag är…visa dem bara! Vilka? tänkte jag, då log hon och försvann och elden också”.

Det var inte bara Saras tårar som trillade ner för kinderna, det gjorde även mina. Det är andra gången som Sara får kontakt med Nathalie. Första gången var när hon var 4 år, nu som då, så tror inte Sara på de upplevelser hon får vara med om. Så småningom kanske hon gör det. Hon fortsatte skriva ”Om det var Nathalie …vilket jag tror, så är hon snart vuxen och mycket lycklig…hon vill inte att ni ska ”längta” utan bara leva…visa dem sade hon.” Sara fortsatte ”Om jag får tolka det hela så är hon en essens av er alla fyra….smäcker glad och ljuv…i lilla klänning med smock… hon var såååå lycklig så det bara sjöng om henne.”

En för mig fantastisk upplevelse. Tänk om vi mer kunde öppna upp och på så sätt lättare kunna ta emot information från en annan dimension. Om vi också kunde ta till oss de fantastiska saker som händer dagligen runt omkring oss, så skulle vi utvecklas snabbare och komma längre i vår andliga utveckling. En del av oss, som Sara, har denna förmåga att öppna upp och får på så vis upplevelser som många inte under hela livet kommer i kontakt med och tror därför att det bara är nonsens. Men dessa upplevelser är inte nonsens, fler och fler är det som får ”kontakt” med ”andra sidan” och desto fler kommer det att bli. Var i stället nyfiken på vad det är som andra upplever och som kanske inte du får uppleva. Det finns många böcker i ämnet.

Jag berättar en annan gång om Saras första upplevelse, som var kopplad till Nathalie, den var också väldigt fascinerande.

Jag önskar dig allt gott!

Med ljus och värme!

Jeanette