En dag kvar

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Ja, nu är det bara en dag kvar. En enda dag kvar och det känns så underbart att äntligen vara klar. Jiiiippppiiii!

I morgon så är jag en USK:a det vill säga en undersköterska. Gissa om det känns skönt att vara klar ☺. Vi har varit 14 stycken i vår grupp varav en del kommer att fortsätta med studierna till hösten. Det har varit två tuffa terminer. All ledig tid har gått åt till att läsa, vilket har gett resultat. Jag skulle nog inte orka en termin till i den takt som vi nu läst. Det var tur att jag inte visste hur mycket arbete som det skulle bli för då vet jag inte om jag hade gett mig in på detta.

Vi har fått vara på två APL platser (praktikplatser), vilket har varit mycket givande för de flesta i gruppen. Jag har blivit väldigt bra bemött på mina praktikplatser, det har varit en bra stämning på båda platserna. Då blir det ju ännu roligare att prova på något nytt.

Jag har fått lära känna nya fina vänner som jag hoppas att jag kommer att kunna hålla kontakt med.

Tack mina vänner för att ni orkat lyssna på mitt tjat om att det varit jobbigt under året med arbete samtidigt som jag studerat. Nu kommer jag inte att prata något mer om skolan för nu är det slut på den. Jag lär väl gå runt lite förvirrat här hemma i början, när jag inte vet vad jag ska göra av min fritid☺. Tack för att ni finns!

Med jus och värme!

Jeanette