Meditation: Stilla dig i kärlekens ljus

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Stilla dig i kärlekens ljus

Börja med att slappna av genom att koncentrera dig på andningen tills dess att du känner dig helt avslappnad.

Du är nu avslappnad i hela din kropp. Jag vill nu att du föreställer dig någon gång när du kände kärleksfulla energier, glädje, någon form av tillfredställelse i ditt liv…. Gå in i den känslan från den händelsen….

Låt nu känslan gå in i varje del av din kropp, känn tillfredställelsen i varje cell i din kropp…Se hur du omsluts av kärlek, glädje, ljus och värme….Känn hur detta påverkar hela din kropp… Känn nu hur kärleken flödar i dina blodådror och fyller dig med lugn och harmoni… Intensifiera nu denna känsla, så att du känner hur den fyller hela rummet med denna känsla av kärlek, glädje, ljus och värme….Sitt så en stund och bara känn in…

När du nu sitter i denna kärlekens och glädjens ljus vad skulle du helst vilja ha svar på… Handlar det om en ny relation, om en förändring på din arbetsplats, nytt jobb, hur du ska komma vidare i din utveckling?… Ställ dig frågan Hur ska det kunna bli bättre än så här? Vad ska jag göra för att jag ska må bättre på min arbetsplats? Vad ska till för att en förändring ska ske så att jag mår bättre? Hur kommer jag vidare i livet?…Vad frågan än är så för in den i denna känsla av kärlek, glädje, ljus och värme som du nu är omsluten av….Öka nu känslan av kärlek…Intensifiera den ännu mera…Ännu mer kan du…Sedan när du väl ställt frågan så låter du den vara, fundera inte på hur det kommer att lösa sig. Tänk dig i stället att universum tar han dom din fråga.

Du känner dig fullständigt omsluten av kärleken, glädjen, ljuset och värmen och den vibrationen kommer du att bevara under resten av dagen… Du känner dig fylld av lugn, ro och harmoni….

Sitt så en stund och bara känn in energier och hur du stärker upp dig själv med ljuset. Tacka för detta ljus innan du avslutar och kommer tillbak, genom att räkna från 1-10 och på 5-6 så börjar du sträcka på dig och på tio är du helt tillbaka i rummet igen.