Stanna upp och lyssna

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

När du träffar någon det kan vara en känd eller någon som du inte känner så lyssna till vad den personen säger till dig. Det kan vara ett svar på en fråga som du ställt, som i exemplet som jag skrivit nedan från min bok ”Trädgården inom dig” på sidan 99.

Det är inte lätt att lyssna alla gånger, för många gånger är vi redan på väg åt något håll eftersom vi är stressade eller så funderar vi på vad vi ska säga till den vi nyss mött på gatan, vi kanske tänker på något annat i stället för att aktivt lyssna till vad personen har att säga.

Vi får till oss budskap, förvarningar, information… på olika sätt, men många gånger är vi inte tillräckligt lyhörda. Om vi skulle vara mer lyhörda på vad andra säger till oss, förstå innebörden i någon bok  som ramlar ner och visar en uppslagen sida, när du får en bok i gåva som kanske har ett budskap till dig… så kanske vi får information om något viktigt beslut som vi måste ta, att förstå varför vi gjort vissa saker, hur vi ska agera i vissa situationer… Så stanna upp och lyssna! Ställ även frågor på det som du vill ha svar på och tänk dig att du skickar tanken ut i universum och vänta på svaret. Tänk på att svaret kan komma på det mest konstiga sätt.

Här en text från min bok!

Med ljus och värme

Jeanette

”Du kanske inte får svar på det sätt som du har väntat dig, men om du är lyhörd kommer svaret till dig. Det handlar om att verkligen medvetandegöra tanken/frågan för sig själv. Det handlar inte om att bara snabbt tänka tanken, då hinner hjärnan oftast inte registrera den.

Som exempel kan jag ta upp en händelse som jag var med om för många år sedan. När jag ger healing, håller jag händerna på klientens kropp. Idag får jag mina händer att vibrera om jag vill, det beror på vad individen behöver. Första gångerna detta hände så förstod jag inte vad det var, och jag visste inte hur det gick till. Det kändes som om klienten vibrerade i hela kroppen. Efter någon gång, förstod jag att det var mina händer som vibrerade. Det var små, små vibrationer som knappt syntes på handen. Kvinnan däremot kunde känna det väldigt starkt på sin rygg.

Idag kan jag styra vibrationerna och det känns bra. Då hade jag en fråga som jag ofta ställde till mig själv. Vad var dessa vibrationer bra för? Vad skulle jag använda dom till? När jag var hos en vän, några månader efter första upplevelsen, satt jag i hennes soffa och tog en kudde som stöd för ryggen. Plötsligt började kudden vibrera. Jag hade vänt den bak och fram så jag såg inte knapparna som satt på framsidan. Jag blev mäkta förvånad när det började vibrera. Det kändes som om jag fick massage. Det var väldigt skönt. Kudden vibrerade när man lutade sig mot den och jag undrade givetvis varför det var bra. Hon gav mig svaret. Massagen gick djupare in i kroppen, förklarade hon. Då förstod jag att vibrationerna som mina händer skapar, gör att energin går djupare in i kroppen. Idag kan jag nyttja detta på ett positivt sätt, när jag behandlar. Klienterna säger själva, ”att det känns som om behandlingen går djupare in”, när jag frågar om dom känner någon skillnad. På det här sättet fick jag svaret på min fråga.”