Din utveckling

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

För ett tag sedan fick jag en bok skriven av Lena Ranehag ”Det osynliga riket”, av en katt. Matte hade förmedlat boken till mig som tack för att jag skickat healing till katten. Tusen tack för det! I boken så skriver hon om den kommunikation som hon har med ”dem” från andra sidan.

Jag har inte skrivit så mycket om just det, den andra sidan, men det kommer nog så småningom. Det jag nu vill ta upp är att jag tidigare skrivit om vikten av att bearbeta svåra, tunga eller jobbiga händelser som man gått igenom i sitt liv för att komma vidare i sin utveckling. Det Lena skriver om i sin bok är följande:

”Det har varit stopp i den andliga utvecklingen en längre tid, men nu genomgår Universum stora förändringar som gör att vi får hjälp att rensa ur oss själva för att utvecklas och gå vidare till ett högre medvetandeplan som synkroniserar med var vi borde vara men inte har befunnit oss. Det materiella livet skänker oss inte någon egentlig glädje mer än för stunden, och vi har upptäckt att det saknas någonting väsentligt i våra liv. En djupare mening, kärlek och förståelse.”

Hon säger samma sak, det är viktigt att vi rensar inom oss för att komma vidare. I min bok ”Trädgården inom dig” kan du läsa om olika fallbeskrivningar och brev från klienter, där jag skriver om hur klienterna har ”rensat i sin ryggsäck” och kommit vidare i sin utveckling. Vilket gjort att de mår mycket bättre i dag än när de ”bar på sin tunga ryggsäck.”

I dag hade jag en klient som sa: Det är otroligt, jag kan inte styra någonting, inne i trädgården, utan bilderna bara kommer. Det är det undermedvetna som visar vägen. Det visade sig att klienten såg en grotta i ”sin inre trädgård” som bland annat kan stå för en tillflykt från livets svårigheter, det kan även stå för traumatiska händelser som man varit med om i sitt liv. I och med att grottan visade sig så började dessa händelser som klienten var med om, komma upp till ytan. Det klienten hade varit med om som tonåring var verkligen en traumatisk upplevelse. Bearbetningen av grottan gick väldigt bra, så nu har klienten rensat ytterligare i sin Trädgård vilket leder till att klienten antagligen kommer att må mycket bättre framöver. Fascinerande!

Med ljus och värme!

Jeanette