Meditation: Kärlek till vår jord

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

I dag blir det en meditation till jorden, som jag skulle önska att många av oss kunde göra varje dag. Det behöver inte vara långa stunder. Det bästa är också om många gör det på samma tidpunkt, eftersom energin blir starkare då. Om vi skulle samla oss vid 21, om vi kan, orkar eller vill. Det kanske inte passar alla dagar att göra det, men gör det då de dagar som passar dig bäst. Dessemellan så kan man sända ljus till jorden när man vill. Så låt oss gemensamt samla våra energier och på detta sätt sända ljus till vår jord.

Min önskan är att det ska vara fred på jorden och att alla människor ska få leva i ett land där kärlek och samförstånd råder bland människorna. Där vi alla respekterar varandra för den vi är, där vi hjälper varandra, där vi tröstar och stöttar varandra, där vi kan lita på varandra… Som jag ser det så verkar det som om vi på jorden behöver mer och mer kärlek.

Vi kanske kan börja i en liten skala och skicka kärleksfulla energier till jorden. Använd din fantasi när du skickar din kärlek till jorden. Du kan göra det på många olika sätt. Du kanske strör hjärtan eller stjärnor över jorden eller så sänder du ljus. Om du tror på att änglarna finns, så kanske du kan be dem hjälpa till att beskydda jorden…

Med ljus och värme

Jeanette

Förslag på hur du kan sända ljus till jorden

För att skingra mörkret på jorden,
Så att ljuset får råda

För att bevara fred på vår jord

För att kärleken ska blomstra på vår jord

Sätt dig bekvämt, tänd ett ljus och andas djupa andetag några gånger för att bli mer avslappnad. Föreställ dig sedan jorden framför dig. Tänk dig att du låter jorden bada i ett vitt helande ljus. Gör ljuset så vackert som möjligt med glitter, hjärtan och stjärnor i. Håll kvar tanken en stund, där du ser hur jorden från den innersta delen och ut, uppåt mot jordskorpan fullständigt badar i ljus. Låt ljuset lysa en bra bit utanför själva jordskorpan.

Du kan även låta det vita ljuset bli rosa och låta det rosa ljuset fullständigt flöda inifrån jorden och upp och utanför jordskorpan. Du kan även be änglarna om hjälp med att beskydda jorden, se dem bilda en ring kring jorden där de också skickar ljus till vår vackra jord.

När du gör detta så känn ödmjukhet och låt även kärlekens ljus flöda i dig.
Tack!