Tandlossning

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

I dag hände något intressant på en behandling. En härlig kvinna med humor kom på behandling. Hon har haft det jobbigt på sin arbetsplats ett tag och hon har varit väldigt upprörd många gånger. Det har tagits beslut över hennes huvud, hon har inte fått vara med och bestämma, även om hon har tyckt till så har man inte lyssnat till vad hon har sagt, fastän hon har haft rätt i mycket. Det är givetvis väldigt frustrerande. Många personer på arbetet har varit väldigt förvirrade, man har inte vetat hur det ska bli,vara …

Det hon säger innan jag ska ge henne en behandling är ”Och så vill jag att du healar på min tand som håller på att lossna. Jag spänner mig så på nätterna på grund av arbetssituationen att jag biter ihop mina tänder.” Jag svarade henne ”Javisst kan jag göra det, men först tittar vi vad Louise Hay har skrivit om tandlossning i sin bok ”Du kan hela ditt liv.”

Jag slog upp tandlossning längst bak i boken (på sidan 221) och läser för henne vad  Louise skrivit , det står: ”Ilska över oförmågan att fatta beslut. Virriga människor.” Jag såg hur ögonbrynen åkte upp på klienten och i nästa sekund så började vi båda skratta och vi skrattade länge. Tala om att det var mitt i prick. Fascinerande!

När sådana här saker händer på mina behandlingar så tycker jag det är väldigt inspirerande. I princip varje gång någon är inne i sin ”Trädgård” så händer det någonting som är oväntat och fascinerande. Idag var det en annan kvinna som sa ”Men går det verkligen att släppa så enkelt.” Det var en jobbig situation som hon levt med i många år som hon lyckades släppa. Men det behövs nog fler gånger innan det är helt borta. Men i och med att man bearbetar de jobbiga händelserna så minskar det i ryggsäcken och man börjar må bättre. Så tänk på detta du som har en enorm ryggsäck som du bär på. Bearbeta och släpp jobbiga händelser som du bär med dig.

Med ljus och värme

Jeanette