Auran

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

I min bok ”Trädgården inom dig” har jag skrivit om både chakran och även om auran som jag tänkte skriva lite om i kväll. I de brev och fallbeskrivningar som finns i min bok så kan man läsa om hur klienterna mår bättre på grund av bearbetningar och när deras chakran ”öppnats” upp.

Auran avbildades på gamla målningar som ett lager av vitt eller ett gyllene ljus, som man kan se på helgon eller mystikers kroppar. Auran är en vibrerande form av energi, som man kan träna att se. Man kan även se färger runt en fysisk kropp. När någon föreläser så kan jag se vilken färg som föredragshållaren använder sig av. Ibland har det varit ett gult sken, lila eller någon annan färg. Det är lika intressant varje gång som jag ser detta.

Med en klyka så gick man förr och sökte efter vatten. I dag använder man sig av pekare för att söka vatten. Med dessa pekare kan man även ställa olika frågor, titta på auran även kallat energifält runt en människas kropp, man kan söka efter mineraler… Med pekarna har jag sökt både vatten och mineraler.

Jag brukar ibland mäta energifältet på kursdeltagarna, med mina pekare. När jag förr hade meditationskurser så började vi alltid med att mäta auran och likaså innan vi gick hem. Det var intressant att se hur energifältet hade ökat efter meditationen. För det gjorde det, i princip varje gång.

För någon dag sedan mätte jag energifältet på en kvinna, vilket jag gör ibland innan jag har en behandling. Denna dag så såg hon ut att må dåligt, så jag tänkte att det var lika bra att se hur hennes energifält såg ut. Energifältet var bara någon dm från kroppen, som jag mäter det (känslokroppen brukar jag mäta). ”Då måste vi stärka upp ditt energifält,” sa jag och det gjorde vi. Hon jobbade på riktigt bra och det såg vi sedan när vi mätte igen, då hade energifältet ökat till omkring 1 m. Hennes ögon var mycket klarare och det kände hon själv också. Hela hon mådde så mycket bättre, det syntes på hela henne. Hon bekräftade det i ett sms efteråt. Vad härligt det är när jag ser att detta fungerar så fantastiskt bra!

Som jag ser det så är det viktigt att stärka upp sitt energifält, för att vi ska må bra och att bearbeta de jobbiga händelser som vi gått igenom i våra liv för att vi ska må bra både psykiskt och fysiskt. Mer om detta någon annan dag!

Med ljus och värme

Jeanette