Att utvecklas

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

För att komma vidare i din egen utveckling så är det viktigt att släppa på det gamla av obearbetade händelser som du varit med om i ditt liv. Vi bär alla med oss händelser från våra liv som varit mer eller mindre jobbiga.

En kvinna sa en gång efter en behandling att hon inte förstod hur hon kunde börja gråta över något som hon trodde att hon hade släppt för över tjugo år sedan. För att orka gå vidare när vi är med om dessa svåra upplevelser så ”stänger” vi in dem i någon låda inom oss och låser lådan ordentligt. Sedan tror vi att vi har bearbetat händelsen eftersom vi inte tänker på den mer. Men när jag har behandlingar och vi går in i ”Din inre trädgård” så brukar det visa sig att händelserna finns kvar och de är obearbetade. När klienten så släpper iväg dem så mår de så mycket bättre.

Se till att bearbeta det jobbiga för att du ska må bättre och komma vidare i din utveckling. En kvinna skrev att det är jobbigt att rota i allt gammalt, men hon insåg att det är det bästa för att bearbeta och kunna släppa iväg det för att må bättre. Gör det du också bearbeta de händelser som varit jobbiga i ditt liv för att du ska börja må bättre, även om du redan mår bra så kan du må ännu bättre.

Jag önskar dig en riktigt, riktigt GLAD PÅSK!

Med ljus och värme

Jeanette