Näsblod

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Det är fascinerande att se hur det i ”Din inre Trädgård”, en behandlingsmetod som jag arbetat fram för att släppa på inre blockeringar, händer saker när man släpper på olika händelser som man varit med om i sitt liv. Det kommer ofta upp symboler i trädgården som det gäller att tolka,som visar på fascinerande saker som klienten ska tänka på, inse, utveckla…. Det är inte så lätt alla gånger att tolka alla symboler som dyker upp i Trädgården kan jag lova, men mycket INTRESSANT. Samtidigt så kan det hända en hel del efter behandlingarna också som denna berättelse som du kan läsa om nedan.

En fallbeskrivning från en behandling följder nedan (gå gärna in och läs om fallbeskrivningar på hemsidan under fliken kunderna berättar):

För ett tag sedan hade jag en man som kom på en behandling, han har gått hos mig tidigare för att bearbeta tuffa händelser, som kantat hans väg genom livet. Han fick ta ansvar tidigt i livet, han fick ta hand om dem i sin egen familj av olika anledningar, han har inte fått mycket kärlek i livet vilket har gjort att han har väldigt dåligt självförtroende. Han tror inte att NÅGON älskar honom. Det är nog många av er som kanske känner igen sig i denna situation.

Egentligen är det viktiga att VI ÄLSKAR OSS SJÄLVA först och främst för att vi ska kunna ge av oss själva till andra. Att andra älska oss är givetvis också väldigt viktigt. Men älskar vi oss själva så är vi inte så beroende av att andra måste älska oss för att vi ska må bra.

I alla fall så kom mannen på en behandling och denna gång så sa jag att ”Jag tror att vi ska arbeta med ditt självförtroende i dag”. Vilket vi gjorde, han fick bearbeta händelser som hade varit jobbiga i hans liv, som hade en koppling till hans dåliga självförtroende. Behandlingen gick bra, han gick iväg och kom tillbaka veckan därpå. Då berättade han att han inte hade hunnit långt från min lokal när han fick näsblod. Det rann en stund och sedan så var det bra. Han sa ”Det kändes så skönt”. Han berättade att han i princip aldrig brukade få näsblod.

Jag slog upp vad Louise Hay hade skrivit om näsblod i sin bok ”Du kan hela ditt liv”
(s. 208). Jag citerar ”Önskan att bli uppmärksammad. Man känner sig värdelös och bortglömd. Ropar efter kärlek”. Det här var mycket slående som jag ser det. Någonting släppte i och med blockeringen. Han berättade sedan efter några dagar att han mådde så bra. Tänk vad fascinerande kroppen är! Genom att bearbeta jobbiga saker som vi gått igenom i våra liv så mår vi bättre och bättre.

Med ljus och värme

Jeanette