Det som hänt under healingen

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Här kommer lite information om vad som hände under dagens healing till en grupp. Jag vet inte hur många gånger jag skrivit att healing fascinerar mig, för det gör det verkligen.

Det händer så mycket och så väldigt olika för dem som är med i gruppen.

En man berättade för mig att han kände ett tryck på halsen. Sedan sa han att han brukar ha problem med sin hals och hade haft det väldigt mycket i januari. Han kände sig väldigt avslappnad efteråt.

En kvinna som var med på min healing för första gången upplevde väldigt mycket och hon berättade följande:

Jag har sömnproblem och har sovit väldigt dåligt senaste tiden. jag somnade om på morgonkvisten Dick och sov väldigt djupt den tid du gav healing och att få göra det kändes väldigt bra ! Så jag fick väl det min kropp mest behövde . 
Jag har haft migrän och värk i kroppen nonstop i fem dagar och för första gången på flera dagar vaknade jag då din healing varit, utan migrän !! Hoppas o ber att det håller i sig så ! Stort tack Jeanette 💕🙏

Jag hoppas också att hon slipper sin migrän nu.

En annan kvinna som har en katt blev överraskad av hur katten betedde sig när matte fick healing. Djur är väldigt känsliga för healing. När jag gav vår hund som vi hade för många år sedan, healing. Så reagerade Buster genom att morra åt min far när han ville gosa med honom. Husse skulle inte komma hit och förstöra när jag höll på och satte igång en läkning på hans onda ben.

Kvinna berättar följande:

Hej! Det kändes bra, blev väldigt avslappnad och t.o.m katten kom o la sig på mig 😊 På min fråga om katten inte brukade sova med henne svarade hon :
Jo, men den här gången kom han som ett skott och var väldigt bestämd när han la sig, inte som han brukar 😊 efteråt kändes det nästan som jag hade lite träningsvärk, framförallt i benen
.

Det var intressant med katten tycker jag. Men alla som har djur vet ju om att de är väldigt känsliga för energier. Har de problem så är det också mycket lättare att få igång en läkning än på oss människor. För ett tag sedan så skickade jag healing till en häst som följande dag mådde mycket bättre, till mattes glädje.

En kvinna som återkommer för att få healing skriver följande:

Hej! Liten återblick på healingen😊. Hade ischias i höger ben så lite svårt koppla av men efter ett tag så kände jag inte av det. Fick känning i vänster ben istället ett tag. Ischiasen kom tillbaka i höger igen efter några timmar. Såg även en strålande sol som kom mot mig och lila, rosa och orange färger. Siffran 5 kom också. En brunsvart trädbit som såg ut som en kajak, båt i formen kram

Det är intressant när det dyker upp bilder som är symboler för någonting. Färgerna i det här fallet tolkar jag som att det är chakrafärgerna som kvinnan behöver jobba med. Det är inte alltid som det dyker upp symboler som personen bör titta på, mem det är intressant varje gång det händer och ofta är det så pricksäkert. Det kommer ju från personens undermedvetna.

Det var dagens session från grupphealing. Har du aldrig provat och är intresserad så titta på fb eller på min hemsida, jag brukar skicka var 4-6 vecka.

Har du något djur som behöver få healing, för att sätta igång en läkning i kroppen, så är det bara att höra av du hör av dig.

Ha det gott!

Ljushälsningar

Jeanette