Distanshealing

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

För några dagar sedan så skickade jag distanshealing till en ung kvinna, som bor cirka sju mil från mig, som gör det så bra. Hon har ständig verk i kroppen på grund av den sjukdom hon har, men försöker ändå att vara glad, positiv och inte klaga.

När jag skickade iväg healing så kände jag efter en kort stund att något hände i mina händer. Det kändes som om healingen blev starkare än vad jag tidigare känt. Det är många subtila saker som händer i mina händer när jag healar. Men den här gången var det som om healingen blev starkare. Så jag skrev och frågade hur healingen varit, när vi var klara med sessionen.

Jag måste också berätta att hon känner väldigt mycket i sin kropp, det är fascinerande när hon berättar vad som händer när hon mottar healing. Önskar att alla kunde känna som hon, för då skulle ingen tro att man bara hittar på. Förra gången jag skickade till henne så sa jag att jag hade provat något nytt och den förändringen kände hon påtagligt i sin kropp och den kvarstod i flera dagar.

Hon svarade: ”Hej, ja det kändes som när du körde det nya. Det kändes mycket mer och på fler ställen än vanligt. Och det kändes även mer kring bröstkorgen, tyckte jag.”

Detta innebär att hon kände att healingen kändes starkare precis som jag kände det. Intressant!

Att förklara vad som händer när man ger eller skickar healing går inte. Det enda jag vet är att det fungerar. Om man inte har några problem så säger en del att det är så skönt och att de känner av healingen i flera dagar efteråt. Det är en Lisa för själen.

Vill även påminna om föredraget ’Dina tankar påverkar dig’, som jag kommer att ha den 26/2 kl 15-17. Anmälan görs på Medborgarskolans hemsida. Så har du funderingar på att komma så tveka inte eftersom det bara finns ett antal platser, lokalen kan ta.

Och så vill jag påminna om ljusets dag på söndag, ställ larmet så att du inte glömmer 🙂

Ha det gott och ha en trevlig helg!

Ljus hälsningar

Jeanette