Upplevelser från morgonens healing

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Som jag skrivit många gånger tidigare så är det fascinerande med det som händer vid grupphealing 🙂 I dag var det också intressant. Jag har alltid undrat hur det kan fungera med att skicka healing, men det jag vet är att det fungerar. Det är väl som att jag kan känna när någon tänker på mig; inte alltid men ibland är det väldigt påtagligt och det är mycket intressant.

Man kan ju även fundera på vad det är som gör att man känner en själslig varelse som är i ens närhet. För dem som inte känner det så kan jag förstå att det måste verka konstigt om någon berättar att man har besök i rummet. När vi har besök hemma brukar jag säga till min man ”Nu har vi besök.” ”Okey”, brukar ha svara då, han känner inte att någon är i rummet. Men han vet att jag känner av själar och respekterar det.

Det finns många som känner på olika sätt det som vi inte ser med våra två ögon och det är alltid lika fascinerande att höra.

Min pappa som inte alls tror på att själar finns… fick känna av detta för fem år sedan. Det var några dagar efter att mamma hade lämnat oss, som det hände. Jag kände mammas närvaro i rummet och sa det till pappa. Han bara tittade på mig, men sa ingenting. Sedan bad jag mamma, jag tänkte detta, att hon skulle gå till pappa och blåsa lite på honom så att han skulle känna att hon var där. Pappa hade en kortärmad t-shirt på sig och satt med armarna på bordet. Efter en liten stund kände jag att mamma var på väg så då sa jag : ”Nu är mamma på väg så vi får tacka henne för att hon kom och hälsade på.” Det gjorde vi båda två. Sedan frågade jag pappa om han hade kände något och det hade han. ”Det blåste på armarna”, svarade han. ”Men här inne finns väl ingen fläkt som skulle kunna blåsa på dina armar”, frågade jag. ”Nää”, svarade pappa och såg väldigt fundersam ut. En härlig upplevelse och jag tror faktiskt att han också känner av mamma mer nu :-). Det är faktiskt en hjälp i sorgen att man kan känna den anhörige som gått vidare.

Här kommer då dagens berättelser från healingen.

Fascinerande med vågorna som denna person kände, som gick genom kroppen. Jag vet hur det känns eftersom jag själv varit med om det. Hon fick även kontakt med sin mamma vilket var mycket intressant.

Hej ❤️Tack för en underbar healing. Jag kände mig så kärleksfullt omhändertagen 👼❤️ kände hur energierna jobbade på de ställen i kroppen där jag har ont. Upplevde hur vågor av energi sköljde genom kroppen, började vid huvudet och gick genom kroppen ner till fötterna, där ”smutsen” försvann. Plötsligt hörde jag någon ropa mitt namn, det var min mamma! Det är idag precis ett år sedan hennes begravning. Vi träffades och kunde prata med varandra❤️när jag bad om ett tecken att det verkligen var hon, killades det under ena foten. Det var underbart! Tack, tack, tack 👼❤️

En annan skrev följande:

Här beskriver personen att något påtagligt jobbade på hens axel, intressant och att det därefter blev bättre 🙂

”Rackarns vad det kändes i min onda axel och nacke”. Efter en liten stund så skrev hon igen ”Jag känner nu efteråt att nacken å axeln är mer avslappnad”

En till person beskrev det som att det jobbade väldigt mycket bak i nacken:

Här blev det också en påtaglig upplevelse, intressant.

”Det blev en påtaglig värme i nacken. Jag brukar ofta ha ont i min nacke som ofta resulterar i huvudvärk.”

Jag önskar dig en fin helg på alla sätt och vis!

Hoppas att du vill vara med i morgon och skicka ljus och kärlek till jorden. Läs på min hemsida om ’Ljusets dag’

Ljushälsningar,

Jeanette