Upplevelser från grupphealingen den 24/9

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Här nedan kan du läsa om olika upplevelser från healingen som jag skickade i går. Det är väldigt intressant att det blir på så olika sätt för alla.

I den första berättelsen så är det en kvinna som ville att hennes hund också skulle vara med på healingen. Det var första gången för dem båda. Det var intressant att se hur hunden reagerade. Hoppas jag får höra framöver om hon kan se någon förändring. Djur tar oftast till sig healing väldigt bra.

Jag healade en katt för många år sedan, där veterinären hade sagt att den inte hade så långt kvar att leva, bara en till två månader. Katten sög frenetiskt på husses tumme under hela healingen som varade i en kvart och sedan hoppade hon ner från soffan som hon tidigare hade svårt att göra och sedan levde hon i minst ett år till efter healingen som jag hade skickat.

Det är två till personer som jag skriver om denna gång som är med för första gången.

Här kan du läsa om matte och hunden:

Hej Jeanette,

Tack för healingen 🙂
Balou började morgonen med att kräkas upp en lång hård korv av blandat innehåll som låg som ett stopp inom, även om innan healingen finner jag det väldigt passande för läkandet och tidpunkten. Han låg under healingen i soffan och jag i sovrummet så jag kunde enbart höra tunga långa goa andetag och de är i alla sammanhang lika med bra betyg 🙂 nu ska det bli spännande och se healingens verkan genom goda ringar på vattnet utav.

Jag följde rådet i mailet och la mig 10 minuter innan, är förkyld idag och hade huvudvärk innan jag la mig. Under healingen så följer jag värken i huvudet, jag har ofta ont någonstans på huvudet men inte nödvändigtvis i. Ofta gör smärta så fokus försvinner men jag kunde nu följa efter den och fann olika punkter där den tagit fäste. Mitt på huvudet över en liten yta pulserade smärta starkt en kort stund, därefter flyttades den till den plats på ”nedre pannan” där näsryggen börjar och något mer till vänster än mitt på. Smärtpunkten därefter var något svårare att lista ut då den kändes annorlunda, jag fann den tillslut i vänstra ögats blick, du vet som när man ’sover med ögonen’, i det läget med vänster öga kunde jag träffa smärtpunkten och sedan flyttade den sig vidare till ögats nedre yttre parameter, därefter bakom örat och sedan upp till huvudet igen. När jag ’såg’ smärtan på punkterna upplevdes den minsta i intensiteten, till slut somnade jag och vaknade 11.30 utan värken.

Tusen tack för upplevelsen och jag medverkar gärna igen 😊

En kvinna som var med för första gången skrev följande:

På slutet av healingen fick jag ett tryck på höger sida av magen och fick lägga min hand på, som för att heala mig. Samt att det ”lyste” upp innan för ögonen ett par gånger. Tack!

Personen som jag berättar om här nedan har varit med flera gånger tidigare:

En man berättade att han fick ett tryck i halsgropen och ett tryck i huvudet. Han berättade att han verkligen behöver få healing för att kunna släppa på alla tankar som surrar i huvudet på honom. Den här gången ’jobbade’ det mest i huvudet och ingenting på resten av kroppen som det har gjort tidigare. Efteråt kändes det lättare i huvudet och i hela kroppen, berättade han.

Nedan berättade en kvinna att nästa gång så ska hon sitta så att hon inte somnar 🙂

En kvinna som jag pratade med sa att hon hade somnat och kände sig besviken, hon hade ju velat känna vad som hände i kroppen 🙂 Hon undrade om healingen gick fram och jag svarade att det gör den ALLTID även om man inte känner något just då. Så berättade hon att hon skulle baka. ”Men då har du ju fått till dig energi och jag tyckte att du lät väldigt glad när du svarade i telefonen”, sa jag . Hon svarade med att hon kände sig lite gladare och att hon fått mer energi, så skrattade hon.

Skulle du vilja vara med på utskick om när jag kommer att hålla mina grupphealinger så maila mig eller skicka ett sms så lägger jag in dig i min grupphealing lista. Du bestämmer själv vilka gånger du vill vara med. Det är verkligen bra för kropp och själ att få healing.

Även om man som en del, inte känner så mycket, så känner de oftast efteråt att de kanske mår bättre i kroppen, att de känner sig gladare, att de blir lugnare, att de fått mer energi… Men oftast så känner de flesta att något händer i kroppen. En kvinna sa: ”Även om jag inte känner så mycket i kroppen, förutom att jag blir väldigt skönt avslappnad så känner jag hur det sticker i händerna och jag får mycket energi efteråt och jag mår bättre.”

Ha det gott och en fin dag!

Jeanette