Till helgen skickar jag gruppdistanshealing igen.

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Jag fick en till återkoppling efter förra helgens distanshealing:

Hej,
Jo det var härligt att få starta lördagen med att få healing 🙏 Jag mindes inte så mycket efteråt, förutom att min högra underarm blev alldeles varm. Hade en skön känsla i kroppen efteråt, underbar start på dagen!
Tack 🙏

Efter healingen i lördags så var det flera som hörde av sig att de hade missat healingen på grund av olika anledningar så därför skickar jag även denna lördag som kommer.

Så alltså på lördag den 26 februari kl 10.00-10.30 kommer jag att skicka healing till den som vill ta emot. Swisha mellan 20-100 kr till mitt Swish-nummer 123 282 60 30 eller sätt in pengar på Bg 787-0165. Skriv ditt namn och datum när du swischar. Vill du ha ett kvitto så är det bara att du hör av dig när du satt in dina pengar, så skickar jag på sms ditt kvitto.

Du kan läsa på min blogg om de gånger som jag skickat healing till andra grupper. Jag har skickat healing till många personer genom åren och nu har jag börjar med att skicka till grupper på distans.

Många har beskrivit att det har känts väldigt avslappnande och lugnande när de fått healing, samt att de har fått ny energi under resten av dagen. Det händer även mycket mer än att man bara känner avslappning. Om det blir så just för dig, det vet jag inte. En del känner att det händer mycket i deras kroppar medan andra känner väldigt lite. Eftersom de flesta känner något så vet jag att healingen går fram även om vissa personer inte känner något speciellt. Kanske behöver man prova på några gånger för att man ska bli van att känna in.

När du ska ta emot så ligger du i din säng cirka 10 minuter innan själva sessionen, slappnar av och känner in din kropp vad som händer. Efteråt får du gärna kort sms:a eller skriva på fb med några ord om vad du kände. Skriv också om det är ok att jag kan lägga in det på min hemsida.

Du måste meddela, antingen på fb eller på min mail, jb.utveckling@gmail.com, att du vill vara med annars kommer du inte med i gruppen. På mailen skriver du ditt för- och efternamn, på fb så ser jag ditt namn.

Jag önskar dig en trevlig kväll! Hoppas att vi ‘ses’ till helgen.

Jeanette