Upplevelser från Grupphealingen den 19/2

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Jag har fått några upplevelser från healingen i går. Som vanligt är det så att en del känner inte så mycket utan att det de känner kan vara att de får en speciellt avslappning som känns väldigt skön. Jag skickar lika till alla i gruppen, vilket innebär att jag inte går in och skickar något extra till någon i gruppen. Alla får precis samma healing. En del som anmäler sig känner jag och andra känner jag inte alls.

Att få healing ser jag som något väldigt fascinerande. Jag får själv till mig healing när jag skickar till gruppen och jag känner mig ofta piggare under dagen än om jag inte skulle fått healingen. Men det blir givetvis inte som ni får till era kroppar när jag skickar till gruppen.

Även om man inte tror på detta så fungerar det. Det som kanske är lite märkligt är att jag kan sitta hemma hos mig och skicka till dem som befinner sig 30-100 mil bort. Jag har nyligen skickat till en kvinna som bor 200 mil från mig. Hon hade problem med sitt knä. På en gång kände hon endast en liten förändring, men dagen efter skrev hon att knät var bättre men inte helt bra.

I går skrev en man att han fick som ett tryck mot vänster öra och hans huvud. Han berättar att han ofta har mycket tankar i huvudet. Han hade svårt att från början koppla av men sedan så började han känna ett tryck mot örat och huvudet och sedan kunde han svagt känna att det hände saker i kroppen.

Energierna som jobbar i kroppen är väldigt subtila. Jag tror att många tror att det ska hända väldigt mycket i kroppen som det gör på en del, men det behöver inte bli på det viset. Det kan vara små pirrningar i kroppen eller en vag känsla av att någonting drar i benen eller armarna…

En kvinna skickade följande berättelse: Tack för en avslappnande stund. Jag kände värme, stickningar i hela kroppen, det kändes i magen och även i huvudet. Helt plötsligt dök det upp en sol bakom ett berg som lyste på mig, det blev så starkt. Jag har haft många jobbiga år bakom mig vilket har resulterat i att min kropp har kollapsat. Utmattning och stress har påverkat min kropp negativt. Jag har gått på högvarv länge, vilket min kropp tagit stryk av. Jag hoppas på fler healingar, det gör mig gott!

Självklart kommer jag att skicka distanshealing fler gånger eftersom jag vet att det hjälper på olika sätt, beroende på vad vi behöver, även om man inte känner något speciellt i kroppen.

En kvinna skrev följande i går:

Under hela tiden så böljade lila och gröngula fält i pannan runt tredje ögat. Det vänstra benet bråkade, det låg inte stilla och jag fick som stickningar i vänstra lårets insida. Foten vill också röra sig. Jag fick som pirrningar och stickningar i högra kinden. Samtidigt lite irritation i halsen. Efter cirka 20 minuter blev jag lite stressad av allt som hände i kroppen. I vänstra armen och handen kände jag pirrningar och någonting mer som är svårt att förklara.

Väldigt intressant att så mycket hände i den här kvinnans kropp. Hon är pensionär och tänker man på det så behöver nog kroppen rättas till både här och där i kroppen.

En kvinna skrev följande:

Jag hade svårt att komma till ro , men reagerade på att min mage drog igång med bubbel å ljud, det blev ett jädrans liv på den. Men jag somnade oxå.

Till dig som läser detta hoppas jag att vi kommer att ’ses’ längre fram när jag skickar distanshealing.

Ha en bra dag och en trevlig helg!

Jeanette