Kommentarer från grupphealingen

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Jag har fått kommentarer från healingen i går och det är som jag sagt tidigare väldigt fascinerande, eftersom de flesta känner olika. I morse låg jag och tänkte på detta med distanshealing, vad otroligt intressant det är att det fungerar. Det jag vet är att det fungerar men hur, det är frågan? Jag vet ju att det fungerar eftersom flera skriver och berättar efteråt vad de har upplevt.

Två kvinnor upplevde ungefär samma sak att de kände sig väldigt avslappnade, en skön avslappning, som de skrev.

En anna skrev följande:

Hej!
Det kändes jättebra. Försökte göra som när man är på healing hos dig.
Djupa andetag och slappna av.
Tog en liten droppe med vitablomman på kudden som luktar som kamfer – och vid ganska många tillfällen så kom doften fram starkare så då tror jag att det var närvaro.
Magen reagerade direkt med kurrande och det blev det flera gånger. Ryggen med njure eller lever (osäker) pirrade och även lite på benen.Min vänstra sida på huvudet blev som huvudvärk men försvann sedan.
Ljus och färger kom och gick – inte lika starkt som vi ”riktig” healing.
Men det var så häftigt med doften från vitablomman – det var så häftigt!
Tack snälla!

En annan skrev detta:

Tack för healingen! Kändes så skönt, avslappnat och jag blev lugnad. Kanske lite pirr i händerna. Det tredje ögat var väldigt aktivt under hela sessionen. Jag deltar gärna nästa gång.

Så önskar jag dig en trevlig helg och en riktigt God Jul och Gott Nytt År!

Jeanette