Grupphealingen på distans

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

När det är fullmåne denna helg så kändes det som om energin var väldigt stark när jag skickade healing.

Jag har fått några som skrivit och berättat vad de kände och som tidigare så går healingen till de ställen där de som tar emot har problem av något slag eller så behöver de påfyllning av energi. Läs här nedan:

En kvinna skrev och berättade att hon är väldigt trött och behöver påfyllning av energi och att hon behöver rensa ut en massa. ’Jag känner mig nu piggare, starkare och jag tänker klarare. Jag blev väldigt varm i kroppen. Tack!’

En annan kvinna som själv är väl medveten om sin kropp skrev följande: ’Jag kände mycket i min axel på höger sida och mycket i magen på höger sida och under bröstet på höger sida. Det märktes tydligt att många av mina låsningar sitter på höger sida. Kramar’

En man berättade att han hade svårt att fokusera de första minuterna men sedan så kände han hur ett tryck sakta kom mot hans högra sida av huvudet. Det tryckte på med samma tryck en stund och sedan så avtog det sakta. Mannen sa att han vanligen har svårt att koppla av sina tankar. Sedan kände han sig piggare.

Det är så intressant att få höra dessa berättelser och jag blir lika fascinerad varje gång.

Tack för att ni vill vara med!

Jag återkommer snart igen!

Ha en trevlig helg!

Ljushälsningar

Jeanette