Mail från distanshealingen i går.

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Detta mail, här nedan, fick jag efter den genomförda grupphealing i går. Mycket intressant att den här kvinnan känner så påtagligt varje gång. Då vet jag att healingen går fram till alla som är med, även om andra inte känner lika mycket som hon gör. Men det innebär också att där healingen jobbar hos andra så är det ställen som de behöver få hjälp med. Jag blir lika fascinerad varje gång.

Hej vill tacka för healingen och delge vad jag upplevde.Först fick jag ett meddelande från mitt inre barn, väldigt tydligt och jag förstod direkt budskapet.Därefter kände jag vågor av energi som började från fötterna och gick upp till hjässan. Det pågick en stund och samtidigt fick jag budskapet: nu rensas allt skräp bort ( fick en känsla att en grå dimma lämnade mig genom kronchakrat). När det var klart vände energin och gick in via kronchakrat och ner genom kroppen. Budskapet var: nu fylls du med vit energi. Det var så skönt. Jag bad änglarna om hjälp att höra dem tydligare, och svaret blev: nu är kanalen ren 👼❤️Tack kära Jeanette, du är bäst!

Jag hade även en man som kände påtagligt för första gången att något hände i hans kropp. Han har varit med 3-4 gånger tidigare på dessa healingsessioner, men då har han bara känt att det hände lite i kroppen. Den här gången kunde han känna att det hände mycket bland annat i huvudet. Det tryckte hårt, som han sa, på huvudet och sedan ebbade det ut och han kände då mer i kroppen i stället.

Så nästa gång så kanske du också vill prova på att få lite healing som stärker upp kropp och själ! Jag lägger ut på fb några dagar innan jag kommer att skicka healing och det kommer oftast att bli på lördagar kl 10 eftersom jag nu fått flera som tycker att det är en bra tid. För mig fungerar den också bra.

Ha det gott!

Jeanette