Skapande av Mandala målningar

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Från min bok ‘Skapande av Mandala målningar’ så har två kvinnor skickat in varsin bild som de har målat.

Det intressanta med detta är att de båda har målat den första bilden och där så kan man se vilken skillnad det blir beroende på vilka färger som man använder. Det man också skulle kunna göra är att man till exempel lägger in en sol som strålar i det vita fältet.

Den här bilden är målad med starkare färger än den nedre bilden.
Det är som om det är två olika bilder i och med färgsättningen och kanske beroende på de färgpennor som man målar med. Jag fick en kommentar av en man för några dagar sedan, som sa
“Det är ju verkligen rofyllt att måla. Och det är ju faktiskt roligt att måla”, sa han och log. Det kan jag hålla med om. När man börjar att måla så går tiden väldigt fort. Under den tiden när man målat så har man varit kreativ.

Klicka här för att läsa mer eller för att köpa boken.