Healing till grupp två

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Jag har nu skickat healing till en till grupp. Jag var väldigt förväntansfull för att se om samma sak skulle hända med grupp två som det blev med grupp ett. Då menar jag att de flesta i grupp ett fick healingen att jobba på ställen där de har ont eller hade problem. Nedan kan du läsa några av de kommentarer jag fick.

Tack för de värmande orden som jag fått när jag skickat healingen!

I den första berättelsen så skriver kvinnan att hon kände en kyla och jag tolkar det som om spänningar i hennes kropp släppte. Ofta när jag fysiskt gett healing så sker samma sak med klienterna, de känner att de ‘huskes’, småfryser, efter en session.

När sessionen började fylldes jag av en varm känsla av kärlek, det berörde mig starkt. Efter det blev min kropp så lätt , upplevde att den nästan svävade ovan mark och mina armar förflyttade sig helt av sig själv. Min andning var lätt och jag fylldes av glädje, kände mig så glad att jag skrattade. Plötsligt kändes kroppen tung mot underlaget och totalt avslappnad, upplevde detta under en kortare period under min healing.
För snart var jag tillbaka i känslan av lätthet, kroppen som nästan svävade ovan mark och allt kändes väldigt bra. I slutet av healingen sköljde en kyla över mig, från armar till ben och jag upplevde nästan att jag skakade av kyla. Detta var under ett kort ögonblick för att sedan uppleva den härliga lättheten som jag upplevt under större delen av healingen. När healingen var över och jag öppnade mina ögon så hade faktiskt mina armar förflyttat sig, utan att jag medvetet gjort detta.
Tack fina Jeanette för att jag fick delta, det är viktigt att vi lär oss lyssna till vårt inre och du är så bra på att förverkliga detta hos mig, Tack!

Hej ❤️ Tack så mycket 🙏 jag fick svaga stickningar i hela kroppen och någon konstig värme men ändå kallt. Fick smärta först i höger knä som släppte efter en liten stund och sen i vänster arm. Frusen är jag nu.’

Jag frågade denna kvinna om hon hade haft eller har problem på de ställen där healingen jobbade. Hon svarade följande:

‘Jag har problem med höger knä det är där jag satt in en halvprotes, och har även ont på höger sida i nacken som strålar ut i armen. Jättehäftigt 🥰 Kram o Tack 💕💕💕’

Så där var det samma sak som från grupp ett att healing gick till ställen i kroppen där det fanns problem. Mycket intressant!

Två andra kvinnor skrev att de efter healingen har sovit gott. Här kan du läsa vad den ena kvinnan skrev:

‘Hej Jeanette! Det hände många saker… Kunde tyvärr inte varva ner innan  så det surrade på en massa i kroppen men lugnade ner sig ganska snabbt. Har sovit djupt i natt, fick inte så många timmar men det känns som om jag har sovit i en evighet. Kram kram 💗’

Eftersom jag nu vet att det fungerar väldigt bra med att skicka healing till en grupp så vet jag att det fungerar även om det är några som kanske inte känner så påtagligt som dem som jag haft med i testgrupperna. Så framöver kommer jag att lägga ut att jag skickar healing. Då kan du om du är intressead vara med på en session.

Läs mer om healing här!

Ha det gott!

Ljushälsningar!

Jeanette