Distanshealing till en person

Jeanette Byström GreinOkategoriserade

Här kommer nu ett brev från en kvinna som mottagit healing på distans.

Läs vad hon skriver och hur hon upplevde det. Det här var första gången som jag skickade healing till henne. Det roliga var att hon kände att det var så mycket som hände i hennes kropp som överensstämde med det som jag gjorde.

Jag berättar även om hur jag upplevde det att skicka healingen till henne. Som jag skrivit tidigare så kan jag i det här fallet när det är en person fokusera på de ställen som jag vet att personen har problem med.

Det är intressant att se hur bra det överensstämmer, fastän vi bor cirka en och en halv mil ifrån varandra.

Jag började med att skicka till hela kroppen sedan fokuserade jag bland annat på magen. Jag höll extra länge där eftersom jag kände att det var som om en blockering när jag healade på magen. När jag hade skickat extra länge där så var det som om det släppte. Jag skickade även till ansiktet eftersom den unga kvinnan har problem med bland annat näsan och bihålorna. Jag höll extra länge där också eftersom det kändes som om det där fanns en blockering. Efter en stund kändes det som om även den blockeringen ‘släppte’. Du kan läsa mer om distanshealing här på hemsidan.

Här kan du läsa den unga kvinnans mail till mig:

Hej ! idag har jag fått healing från Jeanette. Jag hade som en stor klump i magen när det började och jag hade svårt att andas, efter en stund kände jag hur det blev enklare att andas och att ta djupare andetag. Jag märkte att min värk i nacken släppte mer och mer, då fick jag som rysningar i hela kroppen. Jag har varit spänd i ansikte och efter en lång stund kände jag hur jag blev kall och ryste till i hela ansiktet det var precis som om allt släppt.

Jeanette är otrolig duktig på det hon gör. Jag rekommenderar verkligen healing på distans.

Jag tackar för de värmande orden 🙂

Ljushälsningar

Jeanette